Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Μαϊμούδισαν» τα στοιχεία για τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία για να δείξουν «ύφεση της πανδημίας»


Στις 11 Αυγούστου που δημοσιεύσαμε το άρθρο με τίτλο: Υψηλοί εξακολουθούν να παραμένουν οι σκληροί δείκτες της πανδημίας,  αποφύγαμε να αναφερθούμε στους αριθμούς των νοσηλευόμενων σε απλές και ειδικές κλίνες Covid-19 (ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΛ και ΘΑΠ), γιατί είχαμε την πλητροφορία ότι έχουν «μαϊμουδίσει» τον συνολικό αριθμό των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία. Γνωρίζαμε ότι έχουν τριπλά βιβλία (όχι μόνο για τον αριθμό των νοσηλευόμενων).

Εχουμε πλέον στα χέρια μας τμήμα του Μητρώου που έστειλε η 1η ΥΠΕ στους Διοικητές των Νοσοκομείωνν της δύναμής της. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτά τα στοιχεία στέλνονται για να ενημερώνονται τουλάχιστον όλοι οι γιατροί, όμως δεν γνωρίζουμε αν δίνονται στους γιατρους και σε πόσους.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία της 1ης ΥΠΕ για τις 31 Ιούλη και τις 7  Αυγούστου και στοιχεία του Μητρώου για τις 8 και 9 Αυγούστου (τα παραθέτουμε στο τέλος) φτιάξαμε τον Πίνακα που δημοσιεύουμε. Σημειώνουμε ότι τα Στατιστικά της 1ης ΥΠΕ καταγράφουν τον αριθμό των νοσηλευόμενων στις 20:00 μμ, ενώ στο Μητρώο καταγράφονται στοιχεία μέχρι τις 08:00 πμ. 

Παρατηρώντας προσεκτικά τις δύο καταγραφές Μητρώου για την 1η  ΥΠΕ διαπιστώνουμε ότι όσον αφορά τους νοσηλευόμενους στα Νοσοκομεία υπάρχουν δύο Μητρώα, ένα εφτασφράγιστο και ένα του ΕΚΑΒ. Μεταξύ τους δε υπάρχει σημαντική διαφορά στον αναφερόμενο αριθμό νοσηλευόμενων. 

Στο εφτασφράγιστο Μητρώο ο αριθμός των νοσηλευόμενων είναι στις 8 Αυγούστου (στις 08:00 πμ)  852, συν 10 στο ΝΙΜΙΤΣ, σύνολο 862, ενώ στο Μητρώο του ΕΚΑΒ είναι 759.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της 1ης ΥΠΕ, όμως, πήραν τα στοιχεία του ΕΚΑΒ, που ήταν, όπως αναφέραμε, για τις 8 το πρωί και τα «κότσαραν» ως στοιχεία της 7ης Αυγούστου, ώρα 20:00, με στόχο να εμφανίσουν ότι οι νοσηλευόμενοι μέσα σε μια εβδομάδα μειώθηκαν κατά 119 και έτσι να φανεί ότι η πανδημία μπήκε δήθεν σε ύφεση! Αυτό, βέβαια. είναι ψέμα, γιατί στις 8 πμ  οι νοσηλευόμενοι ήταν 862 και έτσι η διαφορά των (878-862=) 16 είναι ελάχιστη.

Στις 8 πμ της 9ης Αυγούστου οι νοσηλευόμενοι, σύμφωνα με το εφτασφράγιστο Μητρώο, ήταν 810, ενώ σύμφωνα με το Μητρώο του ΕΚΑΒ ήταν 750. Οπως αντιλαμβάνεστε, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της 1ης  ΥΠΕ και για να φτιάξουν τα Στατιστικά της 14ης Αυγούστου θα χρησιμοποιήσουν τα υποτιμημένα στοιχεία του ΕΚΑΒ.

Οπως αναφέραμε, υπάρχουν διπλά Μητρώα, εκτός από το λεγόμενο Εθνικό Μητρώο. Aποδεικνύεται ότι υπάρχουν διπλά βιβλία και για τους σκληρούς δείκτες: νεκρoί, διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ (δεν διασωληνώνονται όλοι οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ).

Και βέβαια, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά αυτό που έχουμε αποκαλύψει (εντελώς ενδεικτικά δείτε εδώ και εδώ), ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει διπλά βιβλία όσον αφορά τους δείκτες που έχουν σχέση με την πανδημία. Καμιά εμπιστοσύνη στους επικίνδυνους λοιμωξιολόγους – να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.  

Νοσηλευόμενοι 1η ΥΠΕ – 31.7.2022

Νοσηλευόμενοι 1η ΥΠΕ – 7.8.2022

Νοσηλευόμενοι Εθνικό Μητρώο – 8.8.2022

Νοσηλευόμενοι Εθνικό Μητρώο – 9.8.2022



Πηγή: eksegersi.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια