Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευάγγελος Αντωνίου: Πραγματική κατάντια πλέον, να μετράνε συνάδελφοι, πολλοί εκ των οποίων με οικογένειες και παιδιά, όχι τις ημέρες αλλά και τις ώρες για τη καταβολή της μισθοδοσίας..


Καθώς αναμέναμε και την καταβολή της τρέχουσας μισθοδοσίας διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο εργαζόμενος Έλληνας Αστυνομικός..

Πραγματική κατάντια πλέον, να μετράνε συνάδελφοι, πολλοί εκ των οποίων με οικογένειες και παιδιά, όχι τις ημέρες αλλά και τις ώρες για τη καταβολή της μισθοδοσίας..

Τα "καθρεφτάκια σε ιθαγενείς" που μοιράζονται απλόχερα, δυστυχώς, από την πολιτική ηγεσία προφανώς και δεν αρκούν στο ελάχιστο..

Ο αστυνομικός τελεί λειτούργημα, το οποίο είναι απολύτως αναγκαίο για τη κοινωνία, και η προσήλωση του σε αυτό προϋποθέτει να το εκτελεί απερίσπαστος.. Ως εκ τούτου αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας να του εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες..

Κατά τα άλλα την 9 Σεπτέμβρη έχουμε πορεία διαμαρτυρίας ενόψει ΔΕΘ.. Καλούνται και καλό είναι να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι συνάδελφοι γίνεται..
Επίσης, καλό είναι να γνωρίζουν άπαντες ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές και γενικολογιες τι διεκδικούμε - απαιτούμε τόσο για την άμεση οικονομική ανακούφιση μας όσο και για τα υπόλοιπα χρονίζοντα υπηρεσιακά προβλήματα..

Ικανοποιητική αύξηση ωριαίας αποζημίωσης για παροχή νυχτερινής εργασίας,

Ικανοποιητική αύξηση της αποζημίωσης για τη παροχή εργασίας πέραν του πενθημέρου,

Υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών μας ή έστω νέο μισθολόγιο με γενναίες αυξήσεις,

Επαναφορά των επιδομάτων, 13ου μισθού, επίδομα αδείας, επίδομα Πάσχα , ακόμη και σε χρηματικό ποσό διαφορετικό από αυτά που ίσχυαν προ περικοπής τους,

Υπηρεσιακά οχήματα , αφού στη πόλη μας τουλάχιστον, τα τμήματα Τάξης ιδιαίτερα κινούνται ακόμη με απαρχαιωμένα και προβληματικά οχήματα με τη χρήση των οποίων οι συνάδελφοι εκτίθενται σε κίνδυνο,

Χορήγηση ατομικών εφοδίων (στολές, υποδήματα, υφάσματα κλπ) , ξεχάσαμε τη τελευταία φορά που μας χορηγήθηκαν αν και οι σχετικές κρατήσεις ακόμη συνεχίζονται κανονικά.

Τα παραπάνω αιτήματα προέρχονται από τη βάση του σώματος, και οφείλουμε αν μη τι άλλο να τα ενστερνιστούμε..

Αντωνίου Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος ΕΑΥΘ στη ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΜΑΣ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια