Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ: Τιμήθηκαν για την προσφορά τους



Τιμητικές πλακέτες απένειμε πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών σε μέλη και φίλους της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ




Τιμήθηκαν για την προσφορά τους


Τιμητικές πλακέτες απένειμε πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών σε μέλη και φίλους της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ που έμπρακτα και καθημερινά αποδεικνύουν την αγάπη τους στον συνάνθρωπο και την προσφορά τους στην κοινωνία και το servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας. Τις πλακέτες απένειμαν ο πρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος Γλέζος Στυλιανός.


Ο πρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους τιμώμενους για την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας, στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε.


Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Τιμής Ένεκεν Απονέμει στον γιατρό Ευάγγελο Χατζηελευθεριάδη για την συνεισφορά του στον Αθλητισμό και γενικότερα στα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ.


Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Τιμής Ένεκεν Απονέμει στο μέλος μας Βούρο Ιωακείμ για τις πρώτες βοήθειες που προσέφερε την 15η Ιουνίου 2021 στην πλατεία Μυτηλινιών Σάμου όταν ηλικιωμένος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και «κατέρρευσε» στο πεζοδρόμιο, ο Απόστρατος Αστυνομικός Βούρος Ιωακείμ τον έσωσε με τις πρώτες βοήθειες που του παρείχε.


Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Τιμής Ένεκεν Απονέμει στον πρ. Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση & για τη συνεισφορά του στον Εξοπλισμό και Λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ. Επίσης παρέλαβε και την Τιμής Ένεκεν πλακέτα που προοριζόταν για τον ΔΕΔΔΗΕ για την Κοινωνική του προσφορά στην Νησιωτική Ελλάδα.


Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Τιμής Ένεκεν Απονέμει στον Δημήτριο Βαλή για την Αγάπη & επι σειρά ετών Συμμετοχή του στην ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβε τιμής ένεκεν ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Παύλος Παυλής


Το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβε τιμής ένεκεν ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Στέλιος Σταματάκης


Το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβε τιμής ένεκεν ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Άρης Κωνσταντάρας


Το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβε τιμής ένεκεν ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γεώργιος Μανωλιός


Το κομπολόι με χαραγμένο το σήμα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ παρέλαβε ο αγαπητός σε όλους μας γιατρός Ευάγγελος Χατζηελευθεριάδης.





Το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβε τιμής ένεκεν ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γεώργιος Μανωλιός












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια