Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανδρουλάκης: Ύποπτη η στάση του Μαξίμου με τις παρακολουθήσεις


Καρφιά για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, τον οποίο κατηγόρησε για fake news, έριξε απ' τα Χανιά ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. χαρακτήρισε «ύποπτη» τη στάση του Μεγάρου Μαξίμου, που, όπως είπε, προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα.

«Στελέχη της Ν.Δ. και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαχέουν fake news» στην ελληνική κοινωνία είπε και κατηγόρησε τον Γ. Οικονόμου πως λέει ψέματα με τον ισχυρισμό πως συνέβη και με άλλους.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε πρωτοφανές «το γεγονός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» και έριξε το γάντι λέγοντας: «Να μας πει τα ονόματα ευθέως η Ν.Δ. σε ποιους άλλους ευρωβουλευτές που έγινε έλεγχος από όλες τις χώρες, βρέθηκε κάτι παρόμοιο».

«Αν λοιπόν δεν ξέρουν, μην προσπαθούν μέσα απο fake news να υποβαθμίσουν το θέμα αυτό. Ας αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, είναι θέμα δημοκρατίας, δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αφήσει αυτή την ιστορία να περάσει έτσι», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Πηγή: efsyn.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια