Ticker

6/recent/ticker-posts

Τους χιτλερικούς εγκληματίες που καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη υπερασπίζονται και τιμούν οι χρυσαυγίτες


Σε ανοιχτή υπεράσπιση των ναζιστών εγκληματιών που καταδικάστηκαν στη δίκη της Νυρεμβέργης προχώρησαν οι νεοναζιστές της ΧΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία είναι αυτή που νοηματοδοτεί τη δράση τους, η οποία δεν μπορεί παρά να είναι συνυφασμένη με το έγκλημα.

Το άρθρο επιγράφεται «Αύγουστος 6-9 1945» και υπογράφεται από τον κύπριο νεοναζιστή Μ.Κ., έναν «στρατιώτη» της ιδέας όπως αυτοπροσδιορίζεται. Η ιδέα είναι ο εθνικοσοσιαλισμός και ο προσδιορισμός «στρατιώτης» παραπέμπει στη στρατιωτική ιεραρχική οργάνωση του εγκληματικού μορφώματος, που υπακούει στον… θεόπνευστο φίρερ Μιχαλολιάκο.

«Χέρι-χέρι οι δολοφόνοι της Δρέσδης, του Αμβούργου, της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Καμία δίκη δεν έγινε και δεν κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όπως κάθισαν άλλοι στη Νυρεμβέργη στο όνομα του ψεύδους, της ιστορικής παραχάραξης και της “δημοκρατίας“. Αιωνία η μνήμη των θυμάτων» καταλήγει ο χρυσαυγίτικος ύμνος προς τους δολοφόνους των χιτλερικών ορδών (η έμφαση δική μας).

Με τη δημοσίευση στη ναζιστοσελίδα της ΧΑ αυτής της απροκάλυπτης υπεράσπισης των χιτλερικών δολοφόνων των λαών όλου του κόσμου, που δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, ότι ο Μιχαλολιάκος έλεγε ξεδιάντροπα ψέματα στις ανακρίτριες τον Οκτώβρη του 2013, ότι δήθεν η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία ήταν στην περίοδο της νιότης του και ότι πλέον δεν την ασπάζεται.Εκανε αυτή την ψευδή δήλωση προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του.

Κρίνουμε σκόπιμο να παραπέμψουμε για μια ακόμη φορά στο άρθρο μας με τίτλο: Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η ΧΑ και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της, που δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτέμβρη του 2020, 23 ημέρες πριν από την ιστορική απόφαση 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Οποιος/α θέλει να μελετήσει αυτή την απόφαση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να του την προμηθεύσουμε.
Η Παναγία των… παγανιστών

Ο Μιχαλολιάκος και οι νεοναζιστές του είναι ντούροι δωδεκαθεϊστές, ως ντούροι εθνικοσοσιαλιστές. Λίγο πριν από τις εκλογές του Ιούνη του 2012 άρχισαν να λανσάρονται ως ορθόδοξοι χριστιανοί, στο πλαίσιο της μεταμφίεσής τους σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, για να πάρουν ψήφους και από τους ορθόδοξους χριστιανούς και όχι μόνο από τους νεοναζιστές και τους οπαδούς των ταγματασφαλιτών.

Στο πλαίσιο αυτής της ταχτικής ο Μιχαλολιάκος έστειλε και φέτος, παραμονή δεκαπενταύγουστου, αρχηγικό θρησκευτικό μήνυμα στους ορθόδοξους Ελληνες. Το παραθέτουμε ολόκληρο (η έμφαση δική μας):

«Ευχές για την μεγάλη εορτή της Παναγίας

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες Εορτές της Ορθοδοξίας, σήμερα Ευλαβικά Τιμά ο Ελληνισμός την Κοίμηση της Θεοτόκου. Της Υπεραγίας Προστάτιδος του Γένους μας. Της Υπερμάχου Στρατηγού των Ελλήνων, που για χιλιάδες χρόνια στέκεται Παραστάτης του μαχομένου Έθνους μας από την εποχή ακόμη της πολιορκίας της Βασιλεύουσας Πόλεως, της Κωνσταντινουπόλεως, από τους Αβάρους στα 626 μ.Χ.

Σήμερα που η Πίστη μας και η Εθνική μας Ταυτότητα απειλείται από την Παγκοσμιοποίηση και τον αντεθνικό νεοφιλελευθερισμό και τον μαρξισμό πιο θερμές από ποτέ πρέπει να είναι οι προσευχές μας στην Υπεραγία Θεοτόκο, προσβλέποντας στην Σωτηρία της Πατρίδος μας από τους άθεους και τους δούλους του αιώνιου Μαμωνά, του Χρήματος.”

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ».

Ο Μιχαλολιάκος έκανε ένα βήμα παραπέρα απ’ αυτό που περιγράψαμε στο άρθρο μας με τίτλο: Τα έχω τετρακόσια και γράφω μόνος μου τα άρθρα μου, με την έννοια ότι δεν χαράζει τη νεοναζιστική πολιτική μόνο για τους οπαδούς του. Γράφαμε σ’ αυτό το άρθρο μας:
«Mετά τη Ζαρούλια, που με άρθρο της στις 28 Ιούλη στη ναζιστοσελίδα της ΧΑ υπερασπίστηκε το δικαίωμα του… θεόπνευστου συζύγου της να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα (π.χ. αποφυλάκιση Λιγνάδη) με… ποιητικό λόγο, αδειάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον «άγγελο» Παπαδέλη, που στο δικαστήριο είχε πει ότι τα πονήματα του φιρερίσκου τα γράφουν άλλοι, ανέλαβε ο ίδιος ο φιρερίσκος, με δύο άρθρα του στην προσωπική του ιστοσελίδα, να δηλώσει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι όχι μόνο έχει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας (όπως δηλώνουν οι θεράποντες γιατροί του), αλλά και συνεχίζει να έχει ενεργό πολιτικό ρόλο και να χαράζει τη γραμμή στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ μέσα από το νοσοκομείο (Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης).

Για να μην μείνει μάλιστα καμία αμφιβολία στους ελάχιστους εναπομείναντες νεοναζιστές για τη… μαχιμότητα του φιρερίσκου και την πατρότητα των άρθρων του, δεν περιορίστηκε στις ημερομηνίες (30 και 31 Ιούλη του 2022), αλλά στην ιστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος τα άρθρα τοποθετούνται σε ενότητα υπό τον τίτλο «Αρθρογραφία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου» (δείτε εδώ και εδώ). Το ένα από τα δύο άρθρα, μάλιστα, είναι της ζέουσας επικαιρότητας («Μόσχα: Εχθρός της Ρωσσίας η Ελλάδα»), ώστε να μην καταλείπεται καμιά αμφιβολία ότι γράφτηκε τώρα».

Τέλος ο Μιχαλολιάκος Σε άλλο πόνημά του με τίτλο: «Η γιορτή της “δημοκρατίας“ και οι “fake“ “εθνικοπατριώτες“ του 21ου αιώνα» κλείνει απειλώντας, ότι είτε η δική του ΧΑ είτε κάποια ΧΑ του μέλλοντος θα επανέλθει δριμύτερη, συνεχίζοντας την εγκληματική της πολιτική: «Και εάν δεν είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που θα σημάνει και πάλι το εγερτήριο για εθνική αντίσταση, είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα έρθει μια άλλη που έχοντας δίδαγμα την αδικία και το βρώμικο πόλεμο εναντίον των Εθνικιστών θα έχει διδαχθεί πολλά και θα αντιμετωπίσει καθώς πρέπει τους εχθρούς του Έθνους. Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
«Σιγή ασυρμάτου» στην… οικοκυρά Ζαρούλια

Στο ΥΓ του προαναφερθέντος πρόσφατου άρθρου μας γράφαμε:

«Η Ζαρούλια στην απολογία της στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δήλωσε απλώς σύζυγος και οδηγός του συζύγου της, με κύριο μέλημά της την ανατροφή του παιδιού τους. Το δικαστήριο, εξέδωσε μεν την ιστορική απόφαση 2644/2020, χαρακτηρίζοντας ολόκληρη τη ΧΑ εγκληματική οργάνωση, ταυτόχρονα όμως πήρε μια σειρά λαθεμένες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων και η χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση της Ζαρούλια. Αυτή την απόφαση εκμεταλλεύεται η Ζαρούλια, που με σειρά άρθρων στη ναζιστοσελίδα της ΧΑ, που υπογράφει με τα αρχικά ΕΖΜ, επιτίθεται κατά πάντων, υποδηλώνοντας παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αυτή έχει τον πρώτο λόγο στα τεκταινόμενα στη ΧΑ».

Η Ζαρούλια όπως και όλα τα στελέχη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης μάς διαβάζει ανελλιπώς. Το δημοσίευμά μας την φόβισε, γιατί θα έχει δυσμενή επίπτωση για την ίδια στις αποφάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καθώς δικαστές και συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορίας διαβάζουν ανελλιπώς όλη την αρθρογραφία για την εγκληματική δράση της ΧΑ και για την πορεία της ακροαματικής διαδικασίας. Ετσι, μετά τις 4 Αυγούστου του 2022, μέρα δημοσίευσης του άρθρου μας, η Ζαρούλια σταμάτησε να αρθρογραφεί στη ναζιστοσελΊδα της ΧΑ και επέστρεψε στα… οικιακά.

Πηγή: eksegersi.grΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια