Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στη «Μαλαματίνα»




Όλο το 24ωρο βρίσκονται εξωτερικά της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, από την εκδήλωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τη διασφάλιση της τάξης και την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών.




Στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα Δέλτα, έχουν σχηματιστεί σχετικές ποινικές δικογραφίες και συγκεκριμένα:

Την 27-07-2022, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης σε βάρος πενήντα (50) περίπου ατόμων, τα οποία παρεμπόδιζαν εργαζομένους να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Την 04-08-2022, συνελήφθησαν τρία άτομα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και έργω εξύβρισης και της παράνομης βίας και αφού ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή αφέθηκαν με προφορική εντολή ελεύθεροι.


Την 17-08-2022, συνελήφθησαν πέντε άτομα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και έργω εξύβρισης, της σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας, ενώ στις δικογραφίες που σχηματίστηκαν περιλαμβάνονταν συνολικά 17 άτομα. Ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και οι συλληφθέντες αφέθηκαν με προφορική εντολή ελεύθεροι.

Την 26-08-2022, παρεμποδίστηκε προσωπικό ασφαλείας να εισέλθει στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, λόγος για τον οποίο συλλέχθηκε προανακριτικό υλικό και θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.





Πηγή: eleftherostypos.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια