Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι σκαρώνει ο Φλώρος με το Χουδελούδη στον Έβρο; Έκτακτη επίσκεψη των δύο Στρατηγών στο ποτάμι


Του Ηλία Προύφα

Εκτάκτως στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντiστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, οι δύο στρατηγοί βρίσκονται από χθες στον Έβρο, όπου πραγματοποιούν επισκέψεις σε μονάδες και φυλάκια της πρώτης γραμμής.

Άριστοι γνώστες της περιοχής και οι δύο (ο Στρατηγός Κων. Φλώρος, διετέλεσε Διοικητής 1ης Στρατιάς και ο Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης , Μέραρχος Αλεξανδρούπολης και Σωματάρχης Θράκης), ήταν οι δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές της αποτυχημένης απόπειρας λαθροεισβολής στη χώρα μας , από την πλευρά και με τις ευλογίες της Τουρκίας.

Από τότε ο Έβρος θωρακίστηκε περισσότερο, οι μονάδες, τα φυλάκια και τα παρατηρητήρια εκσυγχωνίστηκαν, ενώ σημαντική είναι η παρουσία για πρώτη φορά, καταδρομέων στην περιοχή.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι με την έκτακτη επίσκεψή τους αυτή κάτι καλό ετοιμάζουν για την περαιτέρω ενίσχυση της θωράκισης του Έβρου, ο οποίος θα παραμένει όρθιος και Ελληνικός…

Πηγή: kranosgr.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια