Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκιάθος: Στον εισαγγελέα ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αερολιμένα για παιδική πορνογραφία



Η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία εναντίον του - Βρήκε φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της στο κινητό του



Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα Σκιάθου ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Ο 39χρονος Αξιωματικός του ΠΣ, συνελήφθη την Κυριακή (31/07) από αστυνομικό του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του



Ο υποπυραγός ο οποίος έμενε μαζί με τη σύντροφό του η οποία έχει δύο ανήλικες κόρες 10 και 12 χρονων, τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της οι οποίες εστίαζαν στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο ο 39χρονος λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, και τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί της Κυριακής, η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.






Όπως ανέφερε η μητέρα των δύο κοριτσιών η 10χρονη κόρη της πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενω η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της ασέλγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.



Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.
Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια