Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε άγριο στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος τς 93χρονης γυναίκας που έμενε με τον γιο της στην Κέρκυρα – Σε περίεργη στάση βρέθηκε το πτώμα



Ο γιος της καταθέτει στις Αρχές
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Κέρκυρα μετά τον άγριο στραγγαλισμό που υπέστη 93χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.



Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, πρόκειται για μια γυναίκα 93 ετών, η οποία στραγγαλίστηκε και το πτώμα της βρέθηκε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού της. Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, είχε τρία παιδιά, τα δυο δυστυχώς έχουν «φύγει» από τη ζωή – μάλιστα ο ένας ήταν και καπετάνιος και ζούσε μόνη με τον γιο της, 63 ετών, στο σπίτι τους στο κέντρο της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γιος της 93χρονης καταθέτει στις αστυνομικές αρχές και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι αστυνομικοί δεν μπορούν να βγάλουν προς το παρόν κάποια άκρη από την κατάθεση του. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλα οικεία πρόσωπα.

Στο πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από οικείους της, σε ημικαθιστική στάση – κάτι που προκαλεί σίγουρα ερωτήματα – και αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έχει σταθμό κοντά στο σπίτι που έμενε η γυναίκα.




Οι έρευνες συνεχίζονται για να δοθεί «απάντηση» στο μυστήριο !



Πηγή: debater.gr

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια