Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου που νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία – “Έχει αδειάσει το σπίτι μας”


Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου που νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία – “Έχει αδειάσει το σπίτι μας”

Στη ΜΕΘ του "Ιπποκρατείου" σε σταθερή κατάσταση

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου αγοριού που είδε το “σπλάχνο” της να καταρρέει μπροστά στα μάτια της από εγκεφαλική αιμορραγία και χρειάστηκε η δραματική διακομιδή του από το νοσοκομείο Βέροιας στη Θεσσαλονίκη.



Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” στη Θεσσαλονίκη, όντας σε σταθερή κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

“Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας, έχει αδειάσει το σπίτι μας“, δήλωσε η μητέρα του 6χρονου που είδε το παιδί να καταρρέει μπροστά στα μάτια της μιλώντας στο OPEN.
Το παιδί ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με οξύ πόνο στο κεφάλι και εφίδρωση. “Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για το ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου. Όπως βγήκα τον πήρα”, συμπλήρωσε η μητέρα.


Σύμφωνα με το GRTimes το παιδί υπεβλήθη την Τρίτη, 16 Αυγούστου σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού αιματώματος στο ΑΧΕΠΑ και στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης μεταφέρθηκε στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου.

“Έγινε μια μαγνητική, δόξα τω Θεώ, βγήκε καθαρή και από αύριο σιγά σιγά οι γιατροί θα αρχίσουν να του κόβουν τα φάρμακα για να τον ξυπνήσουν”, είπε από την πλευρά του ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη στήθηκε ολόκληρη “γέφυρα ζωής” για να μεταφερθεί το παιδί από το νοσοκομείο Βέροιας στο ΑΧΕΠΑ.




Συγκεκριμένα οι Αρχές ειδοποιήθηκαν ώστε να συνδράμουν στη μεταφορά του παιδιού, έτσι αστυνομικοί συνόδευσαν από τη Σίνδο μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 6χρονο από το νοσοκομείο της Βέροιας.


Το ασθενοφόρο ακολουθούσαν και οι γονείς του παιδιού με το ΙΧ όχημά τους.

Μιλώντας επίσης στο OPEN ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης σημείωσε αναφερόμενος στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη “γέφυρα ζωής”.

“Όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του Νικολάκη. Ο Νικολάκης έγινε το δικό μας παιδί και όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη”, είπε ο κ. Συμεωνίδης με δάκρυα στα μάτια και συμπλήρωσε:

“Νικολάκη κράτα γερά, κράτα γερά αγόρι μου και εμείς θα είμαστε κοντά σου”.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια