Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 66χρονος μετά το αιματηρό επεισόδιο – Τι ισχυρίζεται



Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος που συνελήφθη καθώς φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε έναν 43χρονο άνδρα, στην περιοχή των Μαλάδων.


Ο 66χρονος άνδρας, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, oι κτηματικές διαφορές φαίνεται πως ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του 66χρονου.

Tα κτήματα του φερόμενου ως δράστη και του 43χρονου που τραυματίστηκε, φαίνεται πως είναι δίπλα το ένα στο άλλο στην Φοινικιά, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει τις όποιες διαμάχες είχαν προηγηθεί.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ, όταν ο 66χρονος άνδρας φέρεται να «έκλεισε» το δρόμο στον 43χρονο, αναγκάζοντας τον να κατέβει από το όχημα του, όπου και τον πυροβόλησε από απόσταση περίπου 5 μέτρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με καραμπίνα.

«Διεκδικούμε την ίδια περασά» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.



Αμέσως μετά, ο 66χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στα Καμίνια, όπου λίγο αργότερα βρέθηκε και συνελήφθη ενώ το όπλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο του.



Πηγή:creta24.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια