Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βούλα: Άστεγος βίασε 60χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο





Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί

Ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την κατηγορία του βιασμού μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες από νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (19/8) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε τη 60χρονη γυναίκα.
Ζήτησε να απολογηθεί

Το πρωί της επόμενης ημέρας ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι άστεγος και είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.
Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια