Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο 60χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του


Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου έφτασε λίγο πριν τος 10:30 το πρωί ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο.

Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ενώ για μία φορά οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια από τη πίσω πόρτα, για λόγους ασφαλείας.



Σε βάρος του άνδρα, που μαχαίρωσε και σκότωσε την 56χρoνη σύζυγό του στο Άνω Μαλάκι, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία.



Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται πως η νέα γυναικοκτονία, που συγκλονίζει την Κρήτη, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Άνω Μαλλάκι Ρεθύμνου.

Η 56χρονη Γεωργία, έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, μετά από καυγά. Ο 60χρονος κάλεσε τον έναν από τους τρεις γιους τους και τον ενημέρωσε για την πράξη του.




Ο 31χρονος ήταν εκείνος που έτρεξε στο σπίτι και βρήκε την μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 60χρονος παραδόθηκε λίγο αργότερα στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε την πράξη του, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε κρύψει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.
Νεκρή σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε η 56χροη Γεωργία – Με χασαπομάχαιρο τη σκότωσε ο σύζυγός της

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέταση που αποκάλυψαν τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» ο θάνατος της 56χρονης ήταν ακαριαίος.

Ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε τρία ή τέσσερα βαθιά τραύματα από τέμνον όργανο, εντονότερα στη δεξιά, πλάγια τραχηλική περιοχή. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, ακατάσχετη αιμορραγία και θάνατος ακαριαίος.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός ότι ως όπλο του εγκλήματος, ο 60χρονος συζυγοκτόνος, δεν χρησιμοποίησε κάποιο κουζινομάχαιρο όπως έχει γραφτεί αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων» ένα χασαπομάχαιρο που χρησιμοποιούσε για τη σφαγή των αμνοεριφίων του.

Πηγή: creta24.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια