Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονων αδελφών από τη νονά τους

ΑΣΦΑΛΩΣ… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Απλές αλλά σημαντικές  συμβουλές
Το υποψιάστηκε η δασκάλα τους...


Mια νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, και μάλιστα διδύμων, έρχεται να συγκλονίσει και πάλι την Ελλάδα.

Η υπόθεση αυτή, η οποία απασχολεί από τις τελευταίες μέρες την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αφορά δύο αδερφάκια ηλικίας 5 ετών, τα οποία φέρονται να έχουν κακοποιηθεί από την νονά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» της Ρόδου, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους, που διαμένουν σε δήμο της δυτικής πλευράς του νησιού, απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονη Βουλγάρα νονά τους και την ανέθεσε σε μια συγγενή τους.
Το υποψιάστηκε η δασκάλα τους

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, προκάλεσαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας τους που ζήτησε αρμοδίως βοήθεια.

Τα δύο παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό, ότι ασελγούσε εις βάρος τους, ενώ ισχυρίστηκαν ότι έβαλε μολύβι στο αιδοίο του κοριτσιού, καθώς και ότι έβαζε καυτές πέτρες στα απόκρυφα σημεία τους στην παραλία αλλά και άλλες φρικιαστικές πράξεις.

Άμεσα σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πάντως, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα επιβεβαιωτικά σεξουαλικής κακοποίησης.




Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια