Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επιτέθηκε στην 49χρονη - Της έριξε υδροχλωρικό οξύ για "οικονομικές διαφορές"

Μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ξυπνά η αποτρόπαια πράξη στη Μεσσήνη - Με σοβαρά εγκαύματα η 49χρονη.





Όλο και πιο ανατριχιαστική γίνεται η υπόθεση στη Μεσσήνη, όπου μία 49χρονη δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος που συνελήφθη είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας η οποία νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.


Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι η καυστική ουσία που πέταξε στο θύμα είναι υδροχλωρικό οξύ το οποίο αγόρασε από σούπερ μάρκετ, ενώ υποστήριξε πως οι οικονομικές διαφορές που είχε με την πρώην σύζυγό του τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.


Παρόλα αυτά, υπολείμματα από το υγρό αναμένεται να σταλούν στο Χημείο του Κράτους για να διαπιστωθεί το είδος του υγρού που χρησιμοποίησε ο δράστης.


Το χρονικό της υπόθεσης

Το φρικιαστικό περιστατικό, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η 49χρονη πήγε στο πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης, προκειμένου να ανοίξει το κατάστημα.

Τότε, ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του την πλησίασε και της κάλυψε το στόμα και τη μύτη με ένα πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Στη συνέχεια άδειασε στο πρόσωπό της μια φιάλη με το ίδιο υγρό και το έβαλε στα πόδια.

Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο μάτι της χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το βράδυ της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Καλαμάτας προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα για την επίθεση, που όπως αποδείχθηκε ήταν ο πρώην σύζυγος του θύματος.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια