Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπαρχιφύλακας Φέρρα Ανδριάννα στην Ελίτ της Ευρώπης με την σκυταλοδρομία 4χ400


Η καρδιά του Στίβου χτυπάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο Μόναχο της Γερμανίας 15-21 Αυγούστου 2022.

Όλη η Ελίτ της Ευρώπης δίνει το παρών διεκδικώντας μετάλλια και καλά πλασαρίσματα.
Η Υπαρχιφύλακας της αστυνομίας Φέρρα Ανδριάννα βρίσκεται ήδη στο Μόναχο ως βασικό μέλος της Εθνικής μας Ομάδας.

Για 1 μόνο θέση δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα των 400m μέσω ranking παρόλο που αποσύρθηκε μια αθλήτρια και άνοιξε η θέση το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (λόγω παρέλευσης χρονου δηλώσεων) αλλά θα δώσει το παρών στην σκυταλοδρομία 4χ400m.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια αγώνων η 4χ400 έχοντας βασικό μέλος την Υπαρχιφύλακα Φέρρα Ανδριάννα σε ολες τις σκυτάλες πήρε το εισητηρίο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και βρίσκεται ηδη στην 16αδα της Ευρώπης που αποτελεί ήδη επιτυχία απέναντι στα μεγαθήρια.

Η Ελλάδα είχε δώσει δύο δυνατούς αγώνες όπου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Βαλκανικους αγωνες Σκυταλοδρομίας στην Τουρκία με τις (Μουρτά, Αργυρού, Γναφάκη, Φέρρα) και στους Βαλκανικούς Αγωνες στην Ρουμανία με τις (Μουρτά, Κιάφα, Αργυρού, Φέρρα).

Δυστυχως υπήρξε μια απώλεια της τελευταίας στιγμής λόγω ασθενείας της αθλήτριας Ειρήνης Βασιλείου η οποία ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και θα δυνάμωνε πολύ την ομάδα.
Αύριο ημερα Παρασκευή και ώρα 12.40(Ελλάδας) η Εθνική μας Ομάδα με τις αθλήτριες Φέρρα, Μουρτά, Γναφάκη, Πολίτη και Ζυγορη (η μία είναι αναπληρωματική) τρέχουν στην δεύτερη ημιτελικη σειρά και θα διεκδικήσουν άλλη μια καλή εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022 στο Μόναχο.

Καλή επιτυχία.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια