Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 38χρονος μετά την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες - Yπό δρακόντεια μέτρα η μεταγωγή του (ΒΙΝΤΕΟ)


Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, πέρασε το πρωί της Τρίτης, ο ένας από τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σήμερα τα ξημερώματα και κατηγορούνται για την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο ένας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία «για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά» ενώ ο συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος.


Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του κατηγορουμένου Διονύσης Βέρρας, υποστήριξε πως η υπόθεση έχει πάρει «ανεξέλεγκτες διαστάσεις», αφού όπως σημείωσε πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση. «Διαφορετικά, θα ήταν μια υπόθεση που θα ήταν αρμοδιότητας ενός Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ένα απλό πλημμέλημα, τίποτα άλλο» τόνισε.

Κλείνοντας, ο κ. Βέρρας τόνισε πως «ο εντολέας μου έχει κάταγμα στη μύτη και έχει ήδη γίνει παραγγελία για να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να γίνουν ακτινογραφίες».

Ο 38χρονος άνδρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην ερχόμενη Παρασκευή στις 12.30 το μεσημέρι ενώ ο 36χρονος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.




Πηγή: creta24.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια