Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καστοριά: Σάκους με 31 κιλά χασίς μετέφεραν τρία άτομα με αυτοκίνητο






Δύο ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους με χασίς μετέφεραν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα ανήλικο, τα οποία συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά το αυτοκίνητο με οδηγό τον ανήλικο και επιβάτες μία γυναίκα 41 ετών και έναν 49χρονο αλλά σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν, ο οδηγός πάτησε γκάζι!

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ο ανήλικος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με κινούμενο αστυνομικό όχημα και κάνοντας οπισθοπορεία χτύπησε σε άλλο αστυνομικό όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο προέκυψε ότι οι δράστες μετέφεραν ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 21 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 31 κιλών, ενώ το όχημα είχε πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο.

Σε συνέχεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών και απόφαση του Δ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.





Πηγή: www.newsit.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια