Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάλαιρος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 26χρονος που συνελήφθη για βιασμό τουρίστριας


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν απο λίγο ο 26χρονος από την Πάλαιρο, που κατηγορείται για τον βιασμό 24χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, μετά από καταγγελία της.

Ο 26χρονος μαζί με τον δικηγόρο του Δημ. Μασούρα, εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λευκάδας μετά την σύλληψη του και απολογήθηκε.




Οπως φαίνεται τα στοιχεία σε βάρος του είναι μάλλον πενιχρά, μιας και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της εμφάνισης του στο Α.Τ. της περιοχής του μια φορά το μήνα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως απο την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην νεαρή, που υποστηρίζει πως βιάστηκε σε παραλία μετά απο διασκέδαση σε μπαρ, δεν προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 26χρονου, ο εντολέας του αφέθηκε ελεύθερος με ελάσσονες περιοριστικούς όρους γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Εισαγγελία και η Ανάκριση αντιλήφθηκε πλήρως αυτό που εξ αρχής ισχυρίζονταν ως υπεράσπιση.

«Δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την κατηγορία που διαμορφώθηκε με βάση την κατάθεση της μηνύτριας, η οποία σύντομα διαψεύστηκε από πολλά αποδεικτικά μέσα», δήλωσε ο δικηγόρος του 26χρονου, Δημήτρης Μασούρας.

Και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το περιεχόμενο της δικογραφίας. Η κατάθεση της μηνύτριας διαψεύστηκε από αντικειμενικά αποδεικτικά μέσα».




Πηγή: agriniopress.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια