Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γ.Μαντζουράνης για υποκλοπές: «Ο κ.Μητσοτάκης γνώριζε από τον Μάρτιο του 2021-Έρχεται ευρωπαϊκό κλιμάκιο στην Αθήνα





Οι αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, όπου παραδέχθηκε πως το κινητό τηλέφωνο του Ν. Ανδρουλάκη, είχε παρακολουθηθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση για 3 μήνες, ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης αποκάλυψε στον Politica 89.8 και τον Χρήστο Κώνστα, πως στις 30 Αυγούστου, το επίσημο όργανο του Ευρωκοινοβουλίου, οι επιθεωρητές της Πέγκα, θα βρεθούν στην Αθήνα, προκειμένου να διαβουλευτούν με την Ελληνική Κυβέρνηση και πως θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα των υποκλοπών Ευρωπαίων Πολιτικών Προσώπων. Μάλιστα ο κ. Μαντζουράνης, εξέφρασε την άποψη πως ο Πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις από τις 31 Μαρτίου του 2021.


Όπως είπε ο κ. Μαντζουράνης, ήδη στα χέρια τους στην βουλή, έχουν κατατεθεί ερωτηματολόγια σχετικά με τις υποκλοπές προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία που θα αποτελέσουν αντικείμενο διαβούλευσης, των επιθεωρητών της Πέγκα με την κυβέρνηση.


Ο κ. Μαντζουράνης, αναφέρθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, στο περιθώριο της διπλής παραίτησης του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, επισημαίνοντας πως:



«Απαιτείται άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, αλλά και κοινές πρωτοβουλίες των δημοκρατικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, γιατί τέτοιου είδους πλήγματα σε θεμελιώδη δικαιώματα, που συγκροτούν το σκληρό πυρήνα του δημοκρατικού κράτους δικαίου. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός υποτιμάει τη νοημοσύνη του Ελληνικο


ύ λαού, λέγοντας πως δεν ήξερε τίποτα, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, επέλεξε τους Γ. Δημητριάδη και Π. Κοντολέοντα, σε αυτές τις θέσεις και τους στήριξε για τρία χρόνια, επιχειρώντας πλέον να διασωθεί με τον εξοβελισμό τους.O Πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις από τις 31 Μαρτίου

Πηγή: www.militaire.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια