Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άνδρος: Ταχύπλοο τραυμάτισε 15χρονο - Μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Αθήνα

Ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που μετέφερε τον 15χρονο στο κέντρο υγείας της Άνδρου, κρατείται στο πλαίσιο της προανάκρισης.





Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια τραυματισμού ενός 15χρονου από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας "Της Γριάς το πήδημα" στην Άνδρο.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ανήλικος έχει τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι. Μεταφέρθηκε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας του νησιού από τον 33χρονο χειριστή του ταχυπλόου, ο οποίος κρατείται στο πλαίσιο της προανάκρισης.


Το Λιμενικό Σώμα επισημαίνει πως ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να παραλάβει τον 15χρονο για τη μεταφορά του στην Ελευσίνα, όπου ασθενόφορο του ΕΚΑΒ θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.


Οι πρώτες πληροφορίες σημειώνουν πως ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του και ο τραυματισμός στο χέρι δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, ωστόσο θα μεταφερθεί στην Ελευσίνα προκειμένου να του γίνουν νευρολογικές εξετάσεις.

Ο 15χρονος χτυπήθηκε μάλλον από τη γάστρα του ταχύπλοου και όχι από την προπέλα του, καθώς στη δεύτερη περίπτωση το χτύπημα θα ήταν σοβαρότερο. Ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και τον οδήγησε στην ξηρά. Έχει συλληφθεί και θα του γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και αλκοολόμετρηση.

 Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια