Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Έπαιρναν 15€ την ημέρα από μετανάστες για διαμονή και διατροφή σε διαμέρισμα

Δύο άνδρες από την Παλαιστίνη, 17 και 34 ετών, φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών. Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.




Διακινούσαν αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, από τον Έβρο προς τη Θεσσαλονίκη, όπου τους παρείχαν στέγη και διατροφή επί πληρωμή. Πρόκειται για δύο άνδρες από την Παλαιστίνη, 17 και 34 ετών, οι οποίοι φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου, ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί δέκα μέρες νωρίτερα από τη Σερβία.



Η αστυνομική έρευνα οδήγησε σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν 16 πρόσφυγες και μετανάστες, από τη Συρία και την Παλαιστίνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε ο 34χρονος με την οικογένειά του, ενώ οι αλλοδαποί πλήρωναν καθημερινά 15 ευρώ, έκαστος, για ύπνο και φαγητό.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τους αλλοδαπούς είχε μεταφέρει δύο 24ωρα νωρίτερα ο 17χρονος, με όχημα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο προς τη Θεσσαλονίκη.



Οι δύο Παλαιστίνιοι οδηγούνται με την εις βάρος τους δικογραφία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια