Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανατρέπονται τα δεδομένα για το φρικτό δυστύχημα με τον Jack Fenton – Δεν τον χτύπησε ο έλικας επειδή ήθελε να βγάλει selfie

Η μητέρα του και ο φίλος του έκαναν αποκαλύψεις στην Daily Mail



Ανατρέπονται όλα τα δεδομένα για το φρικιαστικό δυστύχημα με το Jack Fenton, ο οποίος διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου που τον είχε μεταφέρει μαζί με τους φίλους του στα Σπάτα από τη Μύκονο.



Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο άτυχος 21χρονος Βρετανός χρησιμοποιούσε το κινητό του και στην προσπάθειά του να βγάλει μία selfie δεν πρόσεξε και έτσι βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, ακόμα και η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή τη σημείωνε πως ο Jack Fenton κινήθηκε πως το πίσω μέρος του ελικοπτέρου και τον χτύπησε ο πίσω μικρός έλικας στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του


Ωστόσο, ο κολλητός του φίλος που βρισκόταν μαζί του εκείνη τη στιγμή, ο 20χρονος Jack Stanton – Gleaves μιλώντας στη Daily Mail ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς υποστηρίζει πως δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν τους συνόδευσε στο σαλόνι, υποστηρίζοντας πως το μόνο που έκαναν ήταν να τους ανοίξουν τις πόρτες.


“Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Κανείς μας δεν έφτασε στο σαλόνι πριν συμβεί το ατύχημα”, σημειώνει ο 20χρονος φίλος του.

“Άκουσα ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ μιλούσε στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν μιλούσε στο τηλέφωνό του και δεν ξέρω γιατί στράφηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρο”.


Στη Daily Mail και η μητέρα του Jack Fenton.


Η μητέρα του 21χρονου νεαρού είναι απαρηγόρητη για το χαμό του παιδιού της, λέγοντας πως ήταν ένα υπέροχο αγόρι. “Μάθαμε τι συνέβη μόλις στις 10 χθες το βράδυ. Είμαστε συντετριμμένοι. Ήταν το πιο υπέροχο αγόρι. Ο Τζακ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα με μερικούς από τους φίλους του”, είπε η μητέρα του.


Σημειώνει μάλιστα πως ο γιος της μαζί με τους φίλους του είχαν πάρει ελικόπτερο από την Αθηνα προς τη Μύκονο χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα και το ίδιο έκαναν από τη Μύκονο προς την Αθήνα. Δηλώνει κατηγορηαμτικά πως ο γιος της και οι φίλοι του ήταν νηφάλιοι και δεν είχαν πιει τίποτα παρά μόνο νερό.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια