Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή αστυνομικών στο Bloko.gr με αφορμή τη σύλληψη του 53χρονου


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικών-αναγνωστών του Βloko.gr:

Αγαπητο bloko με την παρουσα επιστολη επιθυμουμε να εκφρασουμε τη συμπαρασταση στα θυματα και τις οικογενειες των αποτροπαιων πραξεων του 53χρονου προπονητη στη Μυτιληνη εχοντας την απολυτη πιστη οτι η Δικαιοσυνη θα κανει το εργο της. 

Οι ειδεχθεις αυτες πραξεις οπως περιγραφονται προκαλουν αποστροφη και εκφραζουμε την εκπληξη μας πως ο κοσμος αυτου του ανθρωπου δεν ειχε αποκαλυφτει νωριτερα.Επειδη ηδη απο το πρωι αυτο το γεγονος εχει προκαλεσει ευλογα δυσμενη σχολια για το εργατικο μας κλαδο θα θελαμε να σταθουμε σε δυο γεγονοτα .Πρωτον αναφερεται κυριως η ιδιοτητα του αστυνομικου για τον εν λογω φερομενο δραστη .Απο μια συντομη μελετη του βιογραφικου καθως και απο το ανοιχτο δημοσιο προφιλ του,ευκολα διαπιστωνεται οτι κυρια απασχοληση του εν λογω ηταν η προπονητική τοσο στο βολευ γυναικων αλλα και σε ακαδημιες ποδοσφαιρου παιδιων. 

Ολα αυτα απαιτουν χρονο και αφοσιωση μεγαλη και συνδεονται προφανως με οικονομικες απολαβες.Ουδεμια αναρτηση δεν παρατηρησαμε με φωτογραφια ή κειμενο που να αναφερεται στο επαγγελματικο μας κλαδο.Επιτελους ο ανθρωπος χαρακτηριζει και χαρακτηριζεται απο αυτο στο οποιο αφοσιωνεται και ο κλαδος μας απαιτει αφοσιωση και διαρκη ενασχοληση.Δευτερον ο δικος μας πρωταθλητισμος συνδεεται με ερευνες, ατελειωτες ωρες εργασιας, αναζητηση και συλληψη υποπτων, διαρκη μελετη και εμπλουτισμο των γνωσεων και ξενυχτια με αγωνια για το τελικο αποτελεσμα ήτοι τη διαλευκανση εγκληματων και την προστασια του κοινωνικου συνολου.Εργο το οποιο απαιτει συνεχεια, συνεπεια και το 100% των δυναμεων μας.

 Η συνεχης και ανευ ουσιας προβολη παραλληλων δραστηριοτητων αστυνομικων ως κατι ξεχωριστο ειναι θεμιτη στο σημειο που αυτος που προβαλεται αποτελει ενα προτυπο επαγγελματια και ξεχωριζει για την αποτελεσματικοτητα και την αφοσιωση του πρωτιστως στον τομεα μας. Για το τελος θα αφησουμε κατι για τους κατοικους της χωρας μας.

Εμπιστευτειτε τους αστυνομικους που ξεχωριζουν για την εργασια τους και θα αφιερωθουν στο θεμα για το οποιο απευθυνθηκατε σε αυτους. Ο αστυνομικος δεν ειναι οποιαδηποτε εργασια , ειναι λειτουργημα και το ατομο το οποιο το επιλεγει πρεπει να τον διακρινει η αυταπαρνηση , τα ψυχικα χαρισματα και η ανιδιοτελης προσφορα.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσοι τέτοιοι κοπριτες παίρνουν το 1500αρι από την αστυνομία και το παίζουν γκομενοι και ασχολούνται με άλλη "κυρία" εργασία και έχουν την αστυνομία για χομπυ.