Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τάκης Κυριακάκος: Σωστή η μετακίνηση από τη ΔΙΑΣ στα περιπολικά


«Σωστή κίνηση» χαρακτηρίζει την απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ να μετακινήσει εκατό στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αθηνών, Τάκης Κυριακάκος. 

Διαβάστε τη δήλωση, που έκανε στο bloko.gr: Η κίνηση της ηγεσίας να μετακινήσει εκατό στελέχη της ΔΙ.ΑΣ προς τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν τρομερές ελλείψεις αυτήν την περίοδο στα πληρώματα των περιπολικών, με αποτέλεσμα κάθε ένα από αυτά να αναλαμβάνει την αστυνόμευση σε περιοχές με διακόσιες και τριακόσιες χιλιάδες πληθυσμό και ουσιαστικά να μην είναι δίπλα στον πολίτη σε άμεσο χρόνο. 

Άλλωστε και στο παρελθόν, σε καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεπαν την κυκλοφορία των μοτοσυκλετών, συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ χρησιμοποίησαν περιπολικά, ενώ η μετακίνηση γίνεται εντός της ίδιας διεύθυνσης, καθότι η Άμεση Δράση είναι μια ενιαία υπηρεσία που περιλαμβάνει και την δίκυκλη αστυνόμευση εκτός των περιπολικών. Με την ενίσχυση των εκατό συναδέλφων θα στελεχωθούν περισσότερα περιπολικά και έτσι θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες. Αναμένεται να έχουμε 45 περιπολικά ανά βάρδια, από τα 25 – 28 που έχουμε σήμερα.














Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ειδικοί φρουροί που υπηρετούν στην ΔΙ ΑΣ δεν ανήκουν στην Αμεση Δραση;Αυτούς γιατί δεν τους δέχεστε;Γιατί η διαταγή δεν τους συμπεριλαμβάνει απ’οσο γνωρίζω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν δέχονται ΕΦ στην ΠΟΑΣΥ γιαυτο η διαταγή είναι φωτογραφική…και μετά μιλάνε για αδιαίρετη υπηρεσία !