Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση σε αστυνομικούς στη Μενεμένη – Τους έριξαν στο έδαφος και τους χτυπούσαν άγρια

Θεσσαλονίκη

 

Το χρονικό του σοβαρού περιστατικού


Θεσσαλονίκη: Ένα εξαιρετικά άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/7), όπου μεθυσμένοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στη Μενεμένη.


Το βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ δείχνει την αποτρόπαια πράξη των δραστών και πως όλοι τους έφτασαν σε σημείο να χτυπούν τους άνδρες της ΕΛΑΣ, αφού επιτέθηκαν στο όχημα και τους έριξαν στο έδαφος.

Το χρονικό του σοβαρού περιστατικού

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 11.00 το βράδυ, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέβησαν στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Μενεμένη, λόγω μιας καταγγελίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας.


Οι πληροφορίες του Thestival.gr ανέφεραν πως όταν κατέφθασε το περιπολικό, προχώρησε στις απαραίτητες συστάσεις προς τους Ρομά που είχαν στήσει… γλέντι, ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ενώ οι δράστες έσπασαν και το παρμπρίζ του οχήματος.


Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις συλλαμβάνοντας δύο άτομα, τα οποία είναι πατέρας και γιος και οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα την Παρασκευή (15/7) και αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης panpoly είπε…
ενα βραδυ ειπαν και αυτοι να μην παν για δουλεια και πηγε η αστυνομια να τουσ την σπασει αισχοσ