Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΑΠΣ συγχαίρει τον Αντιπύραρχο Χρήστο Τσαβαλόπουλο


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 διεξήχθη η εκδήλωση για την απονομή βραβείων στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας του θεσμού των «Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης», τον οποίο διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τον Ν.4727/2020.

Ο στόχος ήταν η ανάδειξη αποτελεσματικών, καινοτόμων και πρωτοπόρων διαδικασιών ψηφιοποίησης και απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών και δράσεων, οι οποίες βασίζονται στις κατευθύνσεις της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Στην ανωτέρω εκδήλωση και ειδικότερα στη θεματική «Ασφάλεια του Πολίτη», παρακολουθήσαμε τη διάκριση που απέσπασε η πρόταση με τίτλο: «Ψηφιοποίηση Διοικητικών Πράξεων Πυροπροστασίας από το Πυροσβεστικό Σώμα» του φορέα «Πυροσβεστικό Σώμα / Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος».

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη ο συνάδελφος Αντιπύραρχος Χρήστος Τσαβαλόπουλος.

Στο πρόσωπο του συναδέλφου εκπροσωπήθηκε πρωτίστως η ομάδα του Τμήματος Προληπτικής Πυροπροστασίας του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος που σιωπηλά και αγόγγυστα εργάζεται με υψηλό φρόνημα και επαγγελματισμό ώστε το Πυροσβεστικό Σώμα να έχει τη θέση που του αναλογεί στην κοινωνία.

Για όσους γνωρίζουν το έργο της συγκεκριμένης ομάδας, δεν αποτελεί έκπληξη η βράβευση που πραγματοποιήθηκε καθώς ήλθε ως επιστέγασμα μιας μακράς και επίπονης παραγωγής έργου ουσίας.

Με βάση την επικείμενη αλλαγή διατάξεων του Ν.4662/2020 είναι πλέον αυταπόδεικτο και εκτιμούμε ότι υπάρχει η ωριμότητα ώστε το Τμήμα Προληπτικής Πυροπροστασίας που αποτελεί σήμερα κομμάτι της Διεύθυνσης Νομικής Υποστήριξης, να αναβαθμιστεί και να αποτελέσει αυτοτελή ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ με σκοπό να συνεχίσει αυξητικά το παραγόμενο έργο επ’ ωφελεία όλων.



Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π.Σ.

 

  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια