Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. στη Λέσβο


Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή των Βατερών και του Πολιχνίτου στη Λέσβο.

Ειδικότερα, -46- αστυνομικοί και -17- οχήματα συνεχίζουν να συνδράμουν ουσιαστικά τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς, με απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και λήψη απαιτούμενων μέτρων για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων των περιοχών όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά.

Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια