Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσίτσικας: Αίσιο τέλος σε μια δύσκολη επιχείρηση


Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα στην Πάτρα με έναν οπλοφόρο να απειλεί τους αστυνομικούς, σε μια περιοχή που έσφυζε από ζωή όπως η παραλιακή ζώνη απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς. 

Σε λίγα λεπτά διαπραγματευτές και περιπολικά υπό τις εντολές του κέντρου επιχειρήσεων απέκλεισαν το χώρο διασφαλίζοντας έτσι την σωματική ακεραιότητα των πολιτών και παράλληλα μιλούσαν με τον δράστη προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τις προθέσεις του.Μετά από πολλές ώρες διαπραγμάτευσης και όταν δόθηκε η ευκαιρία η ΟΠΚΕ Αχαΐας και άντρες της Ασφάλειας ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν αστραπιαία. 

 Όλες οι υπηρεσίες λειτούργησαν άψογα. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία αναίμακτα. Κάτι που πιστώνεται και στην τοπική Ηγεσία.

Και επειδή πρέπει να τα λέμε όλα αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο Διοικητής της ΟΠΚΕ που ήταν με άδεια όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που δεν εργάζονταν , μη υπολογίζοντας άδειες, ρεπό η ωράρια ήταν παρόντες . Τα εύσημα ανήκουν σε όλους διαπραγματευτές, επικεφαλή; και συναδέλφους.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια