Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο: Αστυνομικός στο Ρέντη απελευθέρωσε Πακιστανό κατά λάθος

Ο αξιωματικός υπηρεσίας παρέλειψε να ελέγξει τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας εσφαλμένα ότι το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο, και τον απελευθέρωσε





Σαν… κύριος και με την άδεια του αξιωματικού υπηρεσίας του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας-Ρέντη έφυγε από το τμήμα ένας Πακιστανός ηλικίας 51 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής.



Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, το απίστευτο, όσο και αληθινό περιστατικό, δείγμα βέβαια της υποστελέχωσης των τμημάτων και του μεγαλύτερου από τον προβλεπόμενο όγκο υποχρεώσεων που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι αστυνομικοί καθημερινά, κατεγράφη στις 16:00 το απόγευμα την περασμένη Τρίτη (28/6).

Τι συνέβη

Ο Πακιστανός S.I. είχε μόλις επιστρέψει στο τμήμα από το μονομελές πλημμελειοδικείου Πειραιά, όπου είχε οδηγηθεί και είχε διαταχθεί η επαναπροσαγωγή την επόμενη ημέρα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διατήρηση της κράτησης του.



Όταν ο κρατούμενος επέστρεψε στο τμήμα, ο αξιωματικός υπηρεσίας παρέλαβε τον κρατούμενο και αφού ήλεγξε τα έγγραφά του για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα και από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω φόρτου εργασίας, παρέλειψε να ελέγξει τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας εσφαλμένα ότι το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο, και τον απελευθέρωσε!

Όταν έγινε γνωστή η απόδραση του κρατούμενου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αξιωματικός Υπηρεσίας, κοινώς για τα πανηγύρια και όχι για Ελ. Ασ. Καλά αυτός, ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο συνοδός ή οι συνοδοί του κρατούμενου, δεν τον ενημέρωσαν ότι δεν αίρεται η κράτηση του κρατουμένου ??? Καραγκιοζιλικια ή δόλος ???