Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ - Στο χειρουργείο ένας τραυματίας με σφαίρες στα πόδια

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αρχές πίσω από το αιματηρό περιστατικό στο ΑΠΘ. - Έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ένα άτομο τραυματίστηκε




Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στις Αρχές, καθώς αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).



Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, στην πλατεία Χημείου. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων να μπαίνει στο campus του πανεπιστημιακού ιδρύματος και να κινείται προς την πλατεία Χημείου.


Εκεί συνεπλάκη με άτομα που βρίσκονταν ήδη στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε.




Στη συνέχεια, η ομάδα των 20 ατόμων αποχώρησε από το campus, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Εκεί εντόπισαν κυλίδες αίματος σε ένα παγκάκι του campus και δίπλα του κάλυκες από πυροβόλο όπλο, δεν υπήρχε όμως τραυματίας στο σημείο καθώς το συμβάν είχε λήξει.


Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 8 προσαγωγές, 3 από το σημείο των πυροβολισμών και άλλες 5 από ένα ύποπτο όχημα που εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν γίνει γνωστό αν κάποια από αυτές έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", ενώ, κατά πληροφορίες φέρει τραύμα στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ένας 23χρονος ομογενής από τη Γεωργία που είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά και ληστείες. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο άνδρας έφτασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα συνοδεία άλλων ατόμων και μόλις τον άφησαν στο σημείο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Το όχημά τους όμως ακινητοποιήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή και προσήγαγαν τους επιβαίνοντες. Προσαγωγές υπόπτων έγιναν και κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.

Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εξετάζεται η εμπλοκή τους στο επεισόδιο, τα αίτια του οποίου ερευνώνται. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά βλέπουν οι Αρχές, με όλα τα ενδεχόμενα να ερευνώνται.







Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια