Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αδικίες στο Πυροσβεστικό Σώμα - Κείμενο πυροσβέστη


Παραθέτουμε κείμενο πυροσβέστη-αναγνώστη του Bloko.gr:

Tα ίδια κάθε χρόνο από την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και την πολιτική ηγεσία, δηλαδή απραξία και πολλά λόγια. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τέλος τα ψέματα.


Βαθμολογική δικαίωση των πυροσβεστών που ηταν πρώην Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί και Λιμενικοί. Αυτό είναι και το ευχαριστώ σας ,αντί να τους τμήσετε αναγνωρίζοντας τα χρόνια που έχουν δουλέψει με την βαθμολογική αναγνώριση.

 Ο αντισυνταγματικούς νόμος που ένωσε βαθμό με μισθό και έχουν παγώσει μισθολογικα οι κομαντος είναι δικό σας επίτευγμα!Αν δεν αλλάξει αυτό η πρόταση είναι σε κάθε πυροσβέστη - Υπαξκο να ρίξει την ταχύτητα του στο πεδίο της μάχης. Οι συνέπειες θα βαρενουν εσας οχι εμας!!! Δεν θα κρινεται η ζωη μας και η ζωη των παιδιων μας απο εναν Αξκο. Σας αρέσει δεν σας αρέσει κύριοι ΑΞΚΟΙ που κοιτάτε την τσέπουλα σας αυτό θα κάνουμε.


Προς την πολιτική ηγεσία μην τολμησετε να έρθετε να ζητήσετε ψήφο αν δεν αλλάξετε τα αντισυνταγματικα αυτά δεδομένα.

Σχολή Αρχιπυροσβεστων: όλοι οι πτυχιούχοι να μπουν υπεραριθμοι και να αφήσετε τα δικά σας κόλπα με τις δήθεν εξετάσεις για να βάλετε τους δικούς σας.. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ....








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια