Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρήνος στη Λαμία για τον αδικοχαμένο πρώην αστυνομικό Κώστα Αντωνόπουλο


Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην κοινωνία της Λαμίας, του αδόκητου χαμού του πρώην αστυνομικού Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, ηλικίας 60 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7).

Η κακιά ώρα, ήταν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του νέου ενεργειακού τζακιού που θα τοποθετούσαν στον 1ο όροφο στο σπίτι του στη Ροδίτσα, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνούν πλέον οι συνάδελφοι του αστυνομικοί, τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα!

Ο Κώστας ήταν εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος και η απώλεια του βύθισε στο πένθος, συγγενείς και φίλους. Από τους συνοδοιπόρους του στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας, καθώς το κυνήγι ήταν η μεγάλη του αγάπη, μέχρι τους συμπαίκτες του στα «ερασιτεχνικά» ραντεβού για ποδόσφαιρο. Και φυσικά στους συνάδελφους του αστυνομικούς.



Παντού ο Κώστας ήταν ο άνθρωπος της παρέας, της συζήτησης, της κατανόησης, για αυτό όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο, ψελλίζοντας τις λέξεις «κρίμα και άδικο».


Δεκάδες είναι τα μηνύματα που αφήνουν οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη και το παράπονο που έφυγε νωρίς.

Σπαρακτικό το μήνυμα του γιου του Ηλία, που λίγες μέρες μετά την ονομαστική του γιορτή έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα:

«Πατέρα απόψε αν με ακούς εκεί ψηλά που είσαι, κατέβα λίγο να σε δω και τον καημό μου σβήσε».



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στους κυνηγετικούς κύκλους ο αδόκητος θάνατος του αστυνομικού Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου. Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, δραστήριο και αγαπητό σε όλους. Είχε έντονο ενδιαφέρον για τα κυνηγετικά δρώμενα και συμμετείχε στις αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας αισθάνονται οδύνη για το χαμό του και εύχονται καλό παράδεισο για τον αγαπημένο φίλο και δύναμη στην οικογένειά του».


Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από την ομάδα του LamiaReport!

Πηγή: lamiareport.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια