Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π. Παπαδόπουλος (Κάιν): Θέλω τον Γιάννη Μιχαηλίδη ζωντανό


Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΩΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΖΩΝΤΑΝΟ…)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-δελτίο τύπου


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ πρωθυπουργό κ Μητσοτάκη και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου

«η Ζωή είναι ένα δώρο που μας δίνεται άπαξ και έχει ημερομηνία λήξεως και έχουμε το δικαίωμα να τη χαρούμε,να την μοιραστούμε,να δημιουργήσουμε. ΄Ε! το γεγονός ότι το σύστημα μας εμποδίζει να κάνουμε όλα αυτά και μας οδηγεί στην κατάθλιψη ,στη μιζέρια ,στην ανεργία,στην ανασφάλεια,με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία…»Χρόνης ΜίσσιοςΆλλη μια φορά επέτειος για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας». Η κα Σακελλαροπούλου θάχει πολλούς επίσημους καλεσμένους απόψε στον κήπο του Μεγάρου.

Καλεσμένοι και προσκεκλημένοι δεν θα είναι άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές της ανατροπής της 7χρονης χούντας ,οι φάροι και οι μαχητές που λέει κι ο κΜητσοτάκης που εμφανίζεται υποκριτικά ως προστάτης από το ψέμα και την δημαγωγία. Απόντες θα είναι οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου,ο Σπύρος Μουστακλής,ο Αλέκος Παναγούλης,ο Ανδρέας Λεντάκης,ο Μίκης Θεοδωράκης,ο Μανώλης Γλέζος,ο Λάκης Σάντας,ο Περικλής Κοροβέσης ,οι χιλιάδες επώνυμοι και ανώνυμοι αγωνιστές ,βασανισμένοι και εξόριστοι της ζωής που χάθηκαν ή επιβίωσαν από τα ΕΑΤ ΕΣΑ και τα ξερονήσια.

Όχι δεν θάναι κανείς εκεί να μοιραστεί το ψέμα της πολιτειακής ηγεσίας για «πολιτική σταθερότητα» ,τις αξίες του «Κράτους Δικαίου» και τον αυτοθαυμασμό του «δημοκρατικού τόξου» που απαξιώνει πρώτα το ίδιο την κοινωνία και την πολιτική!

Γιατί η σημερινή σας Δημοκρατία κ Μητσοτάκη είναι συμβολή στην γέννηση της τρομοκρατίας ,την έχετε «αδειάσει» την Ζωή από δικαιώματα,ελευθερία και αξιοπρέπεια.Είναι βιασμένη και κακοποιημένη και δεν έχει ελπίδα επιβίωσης στα χέρια σας….

Δολοφόνοι με στολή ελεύθεροι και ατιμώρητοι και μια δικαιοσύνη σαν «κάλπικη λίρα» δεν εμπνέουν για σιγουριά και ασφάλεια .

Αποφάσεις Δικαστικές που προωθούν την ανισότητα, τον διχασμό και την αστάθεια δεν τιμούν την Δημοκρατία, δεν είναι η φωνή της, είναι ο τάφος της!

Καθεστώς εξαίρεσης για τους Αναρχικούς, για τα Εξάρχεια, για τους φοιτητές στα πανεπιστήμια, αποθέωση και υποστήριξη κάθε αστυνόμου τραμπούκου ή διμοιρίας με πολιτική εντολή του Κρατικού Μηδενισμού!

Δεν αγωνίσθηκαν για τούτο το σημερινό χάλι, την νομιμοποίηση της απανθρωπιάς και την βαρβαρότητα οι ήρωες εκείνοι που επικαλείται «χάριν της ημέρας» ο κΜητσοτάκης και οι θεσμικοί παράγοντες που θα συντρέξουν λάγνοι για παρουσία και φωτογράφηση στην φιέστα του προεδρικού μεγάρου .Δεν έγιναν θυσία και μάτωσαν τα χώματα της πατρίδας πατεράδες και παππούδες για να δολοφονείται εδώ και δύο μήνες αργά-αργά σε ένα θάλαμο νοσοκομείου της Λαμίας ο αναρχικός απεργός πείνας Γιάννης Μιχαηλίδης πού όσο και να διαφωνώ με τον ατομικό και αδιέξοδο τρόπο που εναντιώθηκε στην σύγχρονη εξουσιαστική τυραννία, έχω υποχρέωση να είμαι στο πλευρό του!

Γιατί η πραγματική ενότητα βρίσκεται στο σπάσιμο της σιωπής και της ανοχής μπροστά στο άδικο και το έγκλημα! ‘Οποιο όπλο κι αν έχει το έγκλημα ,όποιο προσωπείο κι αν έχει ο Δολοφόνος!

Εκεί βρίσκεται η πραγματική ευθύνη κΜητσοτάκη και καΣακελλαροπούλου ,εκεί η ζωή δημιουργεί και εμποδίζει τον άνθρωπο από την τραγωδία της κτηνωδίας και του αίματος που την οδηγεί ένα ανθρωποκτόνο σύστημα που δυστυχώς κάνατε το λάθος της επιλογής να το υπηρετείτε χωρίς να παρεμβαίνετε ακόμα και στις υπερβολές και στις παρεκτροπές του, χωρίς να τηρείτε τους κανόνες και τις ισορροπίες που προκαλούν αξεπέραστο πόνο και ανθρώπινες απώλειες.

Η Δημοκρατία δεν είναι όμως η άσκηση πολιτικής χωρίς ήθος και με άφθονο Μουσολινικό ύφος,αυτό είναι η κηδεία της και όχι το «αντλιοστάσιο της αισιοδοξίας»,δεν υπάρχει σήμερα και αύριο με τούτη την «Δημοκρατία»-κολαστήριο....

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης από στιγμή σε στιγμή υπάρχει περίπτωση- όπως πάει το «οργανωμένο σύστημά σας» να τα καταφέρει - να μην είναι ζωντανός. Θα τον έχετε αφήσει εξήντα και πλέον ημέρες να λιώνει στο κρεβάτι της εκδίκησης και του αυταρχισμού.Και ο απόλυτος παραλογισμός είναι πώς ο κρατούμενος έχει συμπληρώσει τα 3/5 της ποινής, σπουδάζει στην Γεωπονική σχολή μέσω της φυλακής(έχει ολοκληρώσει 52 μαθήματα από τα 107),έχει πάρει 200 εκπαιδευτικές άδειες χωρίς να τις έχει παραβιάσει ….και εσείς πάραυτα ,παρά το ότι έχει ακολουθήσει το «γράμμα του νόμου σας» , τον σκοτώνετε!

Αυτό που σήμερα συμβαίνει σε βάρος του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι η αποκορύφωση της αθλιότητας και της Ντροπής. Και η Δημοκρατία τέτοιες μέρες του καλοκαιρινού καύσωνα άσχημα καίγεται αφού πρώτα έχει «αφυδατωθεί» από κάθε τι ανθρώπινο,φοράει πένθος και όχι γιορτινά φορέματα……Να την χαίρεστε…..

Η στιγμή απαιτεί υπευθυνότητα και ελπίζω απελπισμένα πώς θα σκεφθείτε ,λίγο πριν την τελευταία στιγμή …..σωστά….

Η εξουσία ας συνέλθει…..

ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΖΩΝΤΑΝΟΠαπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια