Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Aνακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη (Τάκη) Θεοδωρικάκο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά για συνάντηση, συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτά την εκτίμησή του, τον σεβασμό και την στήριξή του στον Έλληνα Πυροσβέστη για το έργο που επιτελεί.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να τον ευχαριστήσουμε και δια ζώσης εκ μέρους των Πυροσβεστών, για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας για την παράκαμψη γραφειοκρατικών διαδικασιών και την άμεση υπογραφή της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, για την πληρωμή των Εφάπαξ Βοηθημάτων Πυροσβεστών από το ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., τα οποία καταβλήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε. Μας διαβεβαίωσε επίσης ότι θα ενεργήσει άμεσα, έτσι ώστε η νομοθετική ρύθμιση του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. που εκκρεμεί και αφορά την χορήγηση του εφάπαξ βοηθήματος στην ενέργεια και για τους Πυροσβέστες, να προωθηθεί προς ψήφιση στην Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα και ευχήθηκε σε όλους τους πυροσβέστες να υπάρξει μια καλή αντιπυρική περίοδος και μας τόνισε ιδιαίτερα ότι θα σταθεί δίπλα μας, ώστε το Πυροσβεστικό Σώμα να επιτελέσει το έργο του στο ακέραιο. Μας ενημέρωσε μεταξύ άλλων για το θέμα της αναγνώρισης της επικινδυνότητας του επαγγέλματος που προωθείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από κοινού με το Υπουργείο Οικονομικών, ότι βρίσκεται στην διαδικασία εκπόνησης μελέτης προκειμένου να διερευνηθούν, οι προοπτικές της υλοποίησης του.

Τέλος ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι είναι στην διάθεσή μας για κάθε ζήτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων του, αποδεικνύοντας άλλη μία φορά την έμπρακτη υποστήριξή του στους Πυροσβέστες.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πηγή: poeyps.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια