Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΦΥΛΑΚΤΑΚΗ της Υ.Α.Β/Α.Α


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ και αντιπροσώπων μας από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Βορειοανατολικής Αττικής με τον Δ/ντη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής Αστυνομικό Δ/ντη κ. ΦΥΛΑΚΤΑΚΗ.

Στον κ. Δ/νη τεθήκαν εκ νέου όλα τα επιτακτικά προβλήματα που απασχολούν τα Τμήματα Ασφαλείας και κυρίως η μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Δυστυχώς συνεχίζονται ακόμη οι σταθερές φυλάξεις στόχων, η συνεχής ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών (Κρατική, Μεταγωγών, Αλλοδαπών κ.λ.π.) που αποδυναμώνουν ουσιαστικά τη λειτουργία των Τ.Α. αφενός, αφετέρου δε δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, κόντρα στο Π.Δ 394/2001.

Ο κ. ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ έδειξε βαθύς γνώστης όλων των θεμάτων και σε μία ειλικρινή συζήτηση μας γνωστοποίησε ποια από τα θέματα είναι της αρμοδιότητας του και ποια αφορούν τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου. Μας διαβεβαίωσε δε ότι καταβάλλει άμεσα κάθε δυνατή προσπάθεια για το σκοπό αυτό και ότι τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ θα πάρει σταδιακά έστω, τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ουσιαστικής ενίσχυσης των Τμημάτων Ασφαλείας. Προς τη κατεύθυνση αυτή θα ήταν ίσως χρήσιμη μια ρεαλιστική αριθμητική αναδιάταξη των ευπαθών στόχων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                            ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Πηγή: easybaa.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια