Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκότωσε άνθρωπο, έκλεψε αυτοκίνητο, έκανε ληστεία και πυροβόλησε αστυνομικούς


Άμεση σχέση έχουν τα περιστατικά με πυροβολισμούς σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Ένας άνδρας από την Αλβανία τσακώθηκε με οδηγό άλλου οχήματος τον οποίο πυροβόλησε. Εκείνη τη στιγμή ο συνοδηγός βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος για τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα ο ένας κατέληξε.

Ο δράστης στη συνέχεια απείλησε με όπλο τον οδηγό ενός διερχόμενου αυτοκίνητου το οποίο έκλεψε και έκανε ληστεία σε ένα μπαρ της περιοχής. 

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και κινήθηκε πεζός στους Αγίους Αναργύρους. Οι υπάλληλοι έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς. Λίγο αργότερα εθεάθη στην περιοχή και πίστεψε βλέποντας από μακριά ότι διερχόμενο περιπολικό ήταν ταξί και του έκανε νόημα ώστε να σταματήσει. 

Στη θέα των αστυνομικών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο δράστης να χάσει τη ζωή του. Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν οι δύο ένστολοι και μεταφέρθηκαν στον 401 για τις πρώτες βοήθειες.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια