Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεοδωρικάκος: Η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την μήνυση Ανδρουλάκη


Τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, επανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας πριν λίγο στην Ολομέλεια και λίγο προτού διακόψει την ομιλία του, επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία.


Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση στον ‘Αρειο Πάγο επειδή, όπως είπε πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό του με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator.

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει πλήρως αυτή την υπόθεση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάθε δημόσια Αρχή της χώρας μας θα διευκολύνει, με την παροχή πληροφόρησης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και προσέθεσε: «Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη σε αυτή τη χώρα, κανένας εκπρόσωπος κόμματος και κανένας πολίτη που να μην θεωρεί αυτονόητο και δεδομένο ότι υπάρχει απόρρητο των επικοινωνιών».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές φορές καταγγείλει στη Βουλή ότι η κυβέρνηση έχει προμηθευτεί το σύστημα Predator, καθώς και ότι η κυβέρνηση το έχει επανειλημμένως διαψεύσει.

Πηγή: enikos.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια