Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία: Δεν φορούσε κράνος ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια






Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 25χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τραγικό είναι ότι ο νεαρός άνδρας, που είχε πάθος με τις μηχανές, δεν φορούσε κράνος και αυτή του η παράλειψη, στάθηκε μοιραία. Καθώς στην πτώση του, ο νεαρός αστυνομικός παρασύρθηκε για πολλά μέτρα και στο τέλος χτύπησε στο πεζοδρόμιο στο κεφάλι. Λίγα λεπτά μετά ξεψύχισε...



Ο άνδρας, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής.


Όπως γίνεται γνωστό, ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κινούνταν με την μοτοσικλέτα του επί της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ρεύμα από την Μεταμόρφωση προς τη Νέα Χαλκηδόνα.



Στη συμβολή της Δεκελείας με την Εμμανουηλίδη και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 25χρονο αστυνομικό στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.


Το άλλο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε ο αστυνομικός το οδηγούσε μια γυναίκα. Κάποια στιγμή έστριψε απότομα προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και ο άτυχος 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Η μηχανή, μεγάλου κυβισμού, η οποία είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να χτύπησε με το κεφάλι το πεζοδρόμιο και λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, διερευνά η τροχαία Νέας Ιωνίας.

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια