Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλκοολόμετρα μοίρασε η Τροχαία Χανίων – Σε επαγρύπνηση οι αρχές με συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς (ΒΙΝΤΕΟ)


Δράση ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, μοιράζοντας ειδικές συσκευές αλκοολομέτρησης μίας χρήσης τις οποίες διέθεσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης.


Παράλληλα, ενημέρωσαν για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση.


Ο «Οδηγός της Παρέας»

Ο οδηγός της παρέας, είναι εκείνος που κατά την έξοδο τους, δεν θα πιει, ώστε να γυρίσουν όλοι με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Επί ποδός η Τροχαία Χανίων

Άνθρωποι της Τροχαίας βρίσκονται σε επαγρύπνηση, κάνοντας συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς, όπως ενημέρωσε η αστυνόμος και υποδιοικήτρια της τροχαίας Χανίων, Μάρθα Κίτσιου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, «αρκετά νέα παιδιά βλέπουμε στα αλκοτέστ ότι έχουν τον οδηγό της παρέας και πάντα συνιστούμε να το έχουμε, να το επεκτείνουμε, να προσέχουμε την ατομική και κοινωνική ευθύνη, να μπορούμε να σταματήσουμε την αιματοχυσία στους δρόμους.

«Η Αστυνομική Διεύθυνση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει τροχονομική αστυνόμευση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που παρατηρείται κορύφωση του τουρισμού» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Μαστραντωνάκης.


      




Πηγή: zarpanews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια