Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αναγνώστη για τον ΕΟΠΠΕΠ




Δημοσιεύουνμε κείμενο-καταγγελία αναγνώστη του Bloko.gr για τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού:

Αγαπητό BLOKO είμαι εδώ και χρόνια αναγνώστης σου και αποφάσισα να στείλω ένα κείμενο που δεν αφορά τη θεματολογία σου αλλά το κάνω γιατί πιστεύω ότι είσαι από τις ελάχιστες ιστοσελίδες που δημοσιοποιιούν τα κείμενα των αναγνωστών τους.

Ο ΕΟΠΠΕΠ και εν γένει το κράτος κάνουν ό,τι μπορούν για να μας στέλνουν να εργαζόμαστε παράνομα και με μαύρα λεφτά. Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με κάποιον από τον συγκεκριμένο οργανισμό αλλά το μόνο που ακούω στο τηλέφωνο είναι ηχογαφημένα μηνύματα.

Καμμία ανακοίνωση, καμμία ενημέρωση  κανένας υπεύθυνος να πει τί στην ευχή θα γίνει και αν ποτέ σε αυτό τον αιώνα ή στον επόμενο όταν θα είμαστε αστρόσκονη θα γίνουν εξετάσεις πιστοποίησης.

Αδυνατώ να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό τον οργανισμό και πληρώνονται από το Κράτος. Αδύνατώ να πιστεύω ότι πιθανώς οι άνθρωποι που εργάζονται στον ΕΟΠΠΕΠ αμοίβονται καλύτερα από αστυνομικούς και πυροσβέστες που καθημερινά υπηρετούν τον πολίτη και δεν του κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Ο οργανισμός αυτός από όσο γνωρίζω ελέγχεται από το Υπουργείο Παιδείας στο οποίο είτε δεν έχουν γνώση είτε δεν θέλουν να ασχοληθούν με την ανυπαρξία και την αναλγυσία που υπάρχει.

Ελπίζω κάποιος από τους υπεύθυνους να διαβάσουν το κείμενο και να θελήσουν επιτέλους να ασχοληθούν με τον ΕΟΠΠΕΠ αν και μάλλον κανενός δεν θα ιδρώσει το αυτί, Το πιο πιθανό τη στιγμή που θα δημοσιεύεται το κείμενο το κτίριο στο οποίο στεγάζεται θα είναι άδειο και οι υποτιθέμενοι εργαζόμενοι με χρήματα του ελληνικού λαού είτε θα είναι σπίτια τους είτε θα κάνουν τις διακοπούλες τους.
  
Ευχαριστώ πολύ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια