Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γύρισε την πλάτη στη δολοφονία Καραϊβάζ ο Τ. Θεοδωρικάκος – Γιατί η Αστυνομία διέκοψε την ενημέρωση στην οικογένεια



 
Γύρισε την πλάτη στη δολοφονία Καραϊβάζ ο Τ. Θεοδωρικάκος – Γιατί η Αστυνομία διέκοψε την ενημέρωση στην οικογένεια
29 Ιουλίου 2022 
Ένας χρόνος και τρεις μήνες πέρασαν από την άνανδρη εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Μία επίθεση που από πολλούς κύκλους πλέον χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική, καθώς ο δημοσιογράφος δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο μηδέν, και σχεδόν καμία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει όλο αυτό το διάστημα για την σύλληψη των ενόχων, των φυσικών ή των ηθικών αυτουργών.

Η χήρα του αγαπημένου δημοσιογράφου Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεσπά και κατά του αρμόδιου Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος παρά τις συχνές οχλήσεις, αρνείται να δεχθεί στο γραφείο του εκείνη και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. Ειδικότερα, αναφέρει:

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις.
Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό».

Να σημειωθεί ότι στις 6 Μαίου, η ηγεσία της Αστυνομίας προχώρησε στην αντικατάσταση των επικεφαλής των τμημάτων Δίωξης Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τους Κώστα Χασιώτη και Νίκο Νταβαρίνο, που είχαν και οι δύο μακρά πορεία στις δύο αυτές ιδιαίτερα ευαίσθητες υπηρεσίες του Σώματος Κορυφαία στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν εκφράσει δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις των δύο συγκεκριμένων τμημάτων της Ασφάλειας για την πορεία των ερευνών σχετικά με τη δολοφονία Καραϊβάζ. Όμως, από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του αντικαταστάτη του κ. Χασιώτη, έπαψε κάθε δίαυλος επικοινωνίας με την οικογένεια Καραϊβάζ, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα και προβληματισμό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ετοιμάζουν ερώτηση προς τον κ. Θεοδωρικάκο σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, για την οποία ο Υπουργός θα κληθεί να έρθει στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει.


Πηγή: www.thenewspaper.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια