Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Αντίο παιχταρά, καλωσόρισες στην ομάδα του παραδείσου» – Στόπερ στη Δόξα Γρατινής και γιος πρώην προέδρου της ο αστυνομικός που πέθανε από ανακοπή


Στο πένθος βυθίστηκαν οι Αστυνομικοί της Ροδόπης, όλο το χωριό της Γρατινής αλλά και η οικογένεια της τοπικής Δόξας από την είδηση του αναπάντεχου θανάτου του Παναγιώτη A.το πρωί του Σαββάτου στην Κομοτηνή.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας μόλις 52 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 9.00 περίπου το πρωί σε κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του στην πόλη της Κομοτηνής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως τον πρόδωσε η καρδιά του καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας


Ο 52χρονος είχε από τον πρώτο γάμο του δύο παιδιά, ηλικίας 20 και 16 ετών, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

«Εκτός από προσωπικός φίλος ήταν και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Το πένθος μας είναι μεγάλο από τον αναπάντεχο χαμό του. Θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια του», δήλωσε στη «Φωνή της Ροδόπης» η πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Σταυρούλα Τζατζανά.

Η ίδια μάλιστα έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αποχαιρετώντας τον καλό φίλο και συνάδελφο της Παναγιώτη. «Η καρδιά μας έγινε κομμάτια… Καλό παράδεισο να έχεις παλικάρι μου!!! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό και αγέρωχο με το φωτεινό σου χαμόγελο, τη ζεστή σου ματιά και τη λεβέντισσα καρδιά σου, που την μοίραζες απλόχερα σε όλους γύρω σου…!!!», γράφει στο συγκινητικό αντίο της.


O εκλιπών επί περίπου 15 χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα της Δόξας Γρατινής. Αγωνιζόταν ως στόπερ. Ήταν μάλιστα γιος παλιού προέδρου της ομάδας ενώ και ο αδελφός του αγωνίστηκε στην ομάδα, από την θέση του τερματοφύλακα. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββατου στο προφίλ της Δόξας Γρατινής ανέβηκε το ακόλουθο κείμενο:


ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να γράψω ‘κάτι’ για τον φίλο Παναγιώτη που έφυγε τόσο ξαφνικά.
Κατ΄αρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Στα δυο του παλληκάρια, στους γονείς του, στον αδελφό του και σε όλους τους οικείους του.
Ο Πάνος αγωνίστηκε στην ΔΟΞΑ από τα 17 του σαν στόπερ από το ’85 και σε όλη στη δεκαετία του ’90. Ντελικάτος,ψηλός, καλός στο κεφάλι, γρήγορος, με καλές τοποθετήσεις συνέβαλε και αυτός στην εδραίωση της ομάδος στις κορυφαίες της κατηγορίας.
Ποδοσφαιράνθρωποι η οικογένεια του (ο πατέρας του διατέλεσε πρόεδρος) ενώ ο μικρός του αδελφός ήταν για πολλά χρόνια τερματοφύλακας).
Μέσω της οικογενειακής επιχείρησης ‘ΜΟΝΑΚΟ’ συνέβαλε τα μέγιστα στην διασκέδαση της νεολαίας διατηρώντας για πολλά χρόνια την μοναδική ντίσκο στο χωριό.
Από τις αρχές του νέου αιώνα στην Αστυνομία απέτρεπε τους ‘κακούς.’ Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπόρεσε να αποτρέψει το δικό του κακό.
Σήμερα το πρωί στην ανακοίνωση που εξεδόθη στους ουρανούς έγραφε: <<ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ>>.
Την ίδια ώρα στην γη η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ τον αποχαιρετά με το < ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ>.

Πηγή: thrakisports.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια