Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την Παρασκευή η θερινή χοροεσπερίδα της Ένωσης Χανίων


Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00΄ στο «Κτήμα Αλκυών» στο Μάλεμε Χανίων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων θα πραγματοποιήσει θερινή χοροεσπερίδα.

Θα μας διασκεδάσουν, στο κρητικό πρόγραμμα, ο Γιώργος Βογιατζής και ο Κυριάκος Σταυριανουδάκης και εν συνεχεία ο Αντώνης Πρέκας , η Σοφία Καραγιαννάκη, ο Γιάννης Τζαγκαράκης και ο Άγγελος Καραχάλιος στο λαϊκό πρόγραμμα. Παράλληλα θα μας κρατήσουν συντροφιά με τους χορούς τους ο παραδοσιακός σύλλογος «Οι Βιγλάτορες».

Το μενού θα είναι πλήρες και η τιμή εισόδου ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ για τους ενήλικες και για τα παιδιά (έως 12 ετών) 8 ευρώ.

Σας πληροφορούμε ότι μέρος των εσόδων της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο αλληλοβοήθειας της Ένωσής μας για αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των συναδέλφων μας.

Τέλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ο επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Παραολυμπιονίκης κ. Αντώνιος Τσαπατάκης και το επίτιμο μέλος της Ένωσής μας κ. Βασίλειος Λιανιδάκης.

Περιμένουμε τόσο τους συναδέλφους μας όσο και τους Χανιώτες συμπολίτες μας να δώσουν βροντερό παρών με την παρουσία τους!


Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια