Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το Κέντρο Επιχειρήσεων για τις φωτιές σε Πεντέλη και Αρκαδία

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το Κέντρο Επιχειρήσεων για τις φωτιές σε Πεντέλη και Αρκαδία

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεδιάσκεψη με το Κέντρο Επιχειρήσεων στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της φωτιάς στην Πεντέλη, αλλά και για αυτή στη Μεγαλόπολη.

Για το μέτωπο της φωτιάς που μαίνεται από το απόγευμα της Τρίτης (19/7), ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγο μετά τις 23:00 είχε τηλεδιάσκεψη με το Κέντρο Επιχειρήσεων στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Αλλαγής.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη και την έκταση του πύρινου μετώπου στην Πεντέλη, όπου όλη τη νύχτα θα επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής, δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές.

Στον κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε πως με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν να επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ παράλληλα έλαβε γνώση και για το γεγονός ότι δεν έχουν διακομιστεί, ως τώρα, πολίτες στα νοσοκομεία με προβλήματα με όλες τις νοσοκομειακές μονάδες ένα είναι σε αυξημένη επιφυλακή.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε επίσης και για την εξέλιξη της φωτιάς στη Μεγαλόπολη, όπου κι εκεί το μέτωπο είναι αρκετά μεγάλο και δίνεται μάχη από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον περιορισμό του.




Πηγή: www.newsbomb.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια