Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Μιχαλολιάκος, που δήθεν δεν μπορεί ν’ αναγνωρίσει ούτε το δικηγόρο του, γράφει… ποιήματα αναλύοντας την επικαιρότητα!


Στις 6 Ιούλη, στη δεύτερη συνεδρίαση του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η πρόεδρος ανέγνωσε τη γνωμάτευση του θεράποντα γιατρού του φιρερίσκου Μιχαλολιάκου, που νοσηλεύεται στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης. Κατά την ανάγνωση είχαμε καταγράψει ότι δυο φορές ο θεράπων γιατρός επισημαίνει πως ο Μιχαλολιάκος έχει καλό επίπεδο συνείδησης.

Εχοντας πλέον τη βεβαίωση, παραθέτουμε αυτολεξεί τις δύο επισημάνσεις του γιατρού: «Κατά την εισαγωγή του στην κλινική μας (σ.σ. στις 6 Ιούνη του 2022, όπως αναφέρεται) παρουσίαζε καλό επίπεδο συνείδησης». «Κατά την παρούσα κατάσταση (σ.σ. στις 29 Ιούνη), παρουσιάζει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας».

Από την ιατρική γνωμάτευση διαπιστώνουμε ότι ο… θεόπεμπτος και θεόπνευστος Αρχηγός Μιχαλολιάκος κατόρθωσε μέσα σε 23 ημέρες να αποκτήσει και καλό επίπεδο επικοινωνίας. Τόσο καλό ώστε να μπορεί να σχολιάζει την επικαιρότητα… ποιητικώ τω τρόπω.

Το μεσημέρι στις 14 Ιούλη αποφυλακίστηκε ο καταδικασθείς για δύο βιασμούς ανηλίκων Λιγνάδης. Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο φιρερίσκος, ξύπνησε μέσα του ο… Πίνδαρος. Πήρε χαρτί και μολύβι και άφησε τον ποιητικό του οίστρο να απλωθεί στο χαρτί υπό τη μορφή δηκτικών στίχων, που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό του μπλογκ στις 16 Ιούλη.

Στο τέλος παραθέτουμε το (μετά συγχωρήσεως) στιχούργημα του φορερίσκου, όχι επειδή θέλουμε να δοκιμάσουμε τα νεύρα σας, αλλά για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι το φιρερίσκος «μια χαρά καταλαβαίνει», κατά το κοινώς λεγόμενο. Στο μπλογκ του υπάρχει και άλλο πρόσφατο «ποίημα», με ημερομηνία 7 Ιούλη.

Βέβαια, ο δικηγόρος του Παπαδέλης, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως άγγελος, δήλωσε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν επικοινωνεί, σε βαθμό που δεν τον αναγνώρισε (τον Παπαδέλη). Αυτός που δήθεν δεν μπορεί ν’ αναγνωρίσει ούτε το δικηγόρο του, τον οποίο μάλιστα είχε διορίσει και ως «επιστημονικό συνεργάτη» στη Βουλή, όταν το εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, μπορεί και κάνει σκέψεις για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη και γράφει και στιχάκια! Αν μη τι άλλο, κατέστη προφανές ότι ο Μιχαλολιάκος επιδιώκει την αναβολή της δίκης, ενώ έχει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας και θα έπρεπε εξαρχής να εξουσιοδοτήσει τους δικηγόρους του να τον εκπροσωπήσουν.

Γιατί, όμως, έκανε αυτή την κίνηση ο φιρερίσκος; Φοβήθηκε πως μετά τη δήλωση του Παπαδέλη στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί ν’ αναγνωρίσει ούτε τους πολύ γνωστούς του, θα εκτεθεί στα μάτια των νεοναζιστών οπαδών του σαν ένα «ανήμπορο γεροντάκι». Προκειμένου να αποκαταστήσει τη φήμη του στον νεοναζιστικό όχλο που τρέφει ακόμη πίστη στη δύναμή του, ο Μιχαλολιάκος δε δίνει δεκάρα τσακιστή για το αν θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα ο άγγελος Παπαδέλης και ο αδερφός του και ιθύνων νους της υπεράσπισής του Π. Μιχαλόλιας.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο φιρερίσκος ενεργεί έτσι, είτε για να σώσει το τομάρι του είτε για να αποκαταστήσει το κύρος του στους νεοναζιστές οπαδούς του. Δεν θα κουράσουμε με πολλά στοιχεία από αυτού του τύπου τη δράση του Μιχαλολιάκου. Θα περιοριστούμε μόνο στη δήλωση που είχε κάνει στις 17 Σεπτέμβρη του 2015, τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, σε τηλεφωνική συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα. Θυμίζουμε ότι αυτή τη δήλωση την είχε κάνει στο τέλος της συνέντευξης και χωρίς να ερωτηθεί από τον Χατζηνικολάου. Προφανώς τη φύλαγε για το τέλος, ξέροντας ότι θα συζητηθεί, γιατί ο σκληρός πυρήνας των νεοναζιστών είχε δυσαρεστηθεί από τις δηλώσεις με τις οποίες άφηνε ακάλυπτους τους χρυσαυγίτες του τάγματος εφόδου της Νίκαιας, που διεκπεραίωσαν -κατ’ εντολή της ηγεσίας- τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σε άρθρο μας με τίτλο: Αμετανόητος ναζί, γλείφει το δικαστήριο ο φίρερ της ΧΑ, που δημοσιεύτηκε στις 2 Σεπτέμβρη του 2017, γράφαμε μεταξύ των άλλων:

«Οπως είναι γνωστό, ο φίρερ της ΧΑ και η ηγεσία της, οι βουλευτές, τα στελέχη και όλα τα μέλη της αρνήθηκαν τόσο στην ανάκριση όσο και στην ακροαματική διαδικασία τη φασιστική και δολοφονική δράση τους, προκειμένου να χτίσουν το ελαφρυντικό τους και να πέσουν στα μαλακά. Ηδη, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχαν αποστασιοποιηθεί από τους δολοφόνους της ΧΑ, λέγοντας διάφορα, όπως π.χ. ότι ο Ρουπακιάς δεν είναι καν μέλος της ΧΑ. Αυτή η στάση φαίνεται ότι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στις γραμμές του φασιστικού μορφώματος. Ετσι ο φίρερ, προκειμένου να διασκεδάσει αυτές τις εντυπώσεις και να ενεργοποιήσει τα στελέχη της ΧΑ, έκανε στην εν λόγω συνέντευξη τη δήλωση για ανάληψη πολιτικής ευθύνης στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τη δήλωση αυτή την έκανε στο τέλος της συνέντευξης, χωρίς να ερωτηθεί από τον Ν.Χ. Προφανώς την είχε σχεδιάσει και γι’ αυτό έκλεισε με αυτή.

Πρόκειται για δήλωση αποδοχής της στυγερής αυτής δολοφονίας και ως τέτοια πρέπει να εκληφθεί από το δικαστήριο που εκδικάζει τα εγκλήματα των νεοναζιστών της ΧΑ. Οχι για να προσθέσει το δικαστήριο την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας (αυτό δεν προβλέπεται), αλλά για να εκδώσει μαζί με την καταδικαστική του απόφαση και παρεμπίπτουσα απόφαση για παραπομπή της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών για περαιτέρω δικαστική διερεύνηση σε βάρος του Ν. Μιχαλολιάκου (και όχι μόνο)».

Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει μόνο πολύ καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας, γενικά. Θέλει να έχει -και έχει- πλήρη έλεγχο στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμά του, όπως συμβαίνει από τότε που το δημιούργησε. Οι νεοναζιστές που του έχουν απομείνει πιστοί πρέπει να εξακολουθούν να τον εμπιστεύονται και να τον υπακούουν τυφλά, θεωρώντας τον σαν θεόπνευστη προσωπικότητα. Φοβήθηκε ότι με την ψεύτικη δήλωση του δικηγόρου του πως δεν τον αναγνώρισε, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα στους οπαδούς του ως παντελώς ανήμπορος να διοικεί το μόρφωμα και γι’ αυτό έσπευσε να δημοσιεύσει το «ποίημα» για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη και τη δική του άδικη φυλάκιση.

Ο Παπαδέλης, αντί να εμφανίζεται ως άγγελος, όπως και ο Π. Μιχαλόλιας που κάνει το κουμάντο, έπρεπε από την πρώτη στιγμή έπρεπε να προσκομίσουν τις εξουσιοδοτήσεις τους για να «ρολάρει» η ακροαματική διαδικασία στην κατ’ έφεση δίκη.

Κατά τη γνώμη μας, το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας πρέπει να απορρίψει ομόφωνα το αίτημα του φιρερίσκου για αναβολή της δίκης και να ζητήσει από τον άγγελο Παπαδέλη να προσκομίσει τις εξουσιοδοτήσεις για τον εαυτό του για τον Π. Μιχαλόλια και για όποιον ακόμη συνήγορο θα συμμετάσχει στην υπερασπιστική ομάδα του φιρερίσκου.

Ο ισχυρισμός του Μιχαλολιάκου ότι θέλει να παραστεί ο ίδιος στη δίκη είναι καθαρά προσχηματικός. Με το αίτημα της αναβολής επιδιώκει την εκδίκαση της υπόθεσης από νέα σύνθεση, γιατί θεωρεί τα μέλη της παρούσας σύνθεσης του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκατειλημμένα σε βάρος του και σε βάρος όλων των στελεχών και μελών της εγκληματικής οργάνωσής του.
Το τελευταίο πόνημα του φιρερίσκου


Σάββατο 16 Ιουλίου 2022
Η “ελευθερία” τους


Ελεύθερος να κυκλοφορεί

ανάμεσά μας

μέσα στην πολιτεία

αποφάσισαν με μιας

οι “σοφοί” δικαστές μας.



Τι κακό άραγε να φέρει

στα “χρηστά” ήθη

αυτής της σάπιας πολιτείας

ένας βιαστής ανηλίκων;



Και τα σκέφτομαι όλα αυτά

με χειροπέδες στα χέρια

γιατί τόλμησα με θάρρος

αυτή την πολιτεία την σαπισμένη

για πάντα να γκρεμίσω

να ξανακάνω την Ελλάδα, Ελλάδα!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πηγή: eksegersi.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια