Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θανατηφόρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα


Το κακό έγινε σε έναν κατηφορικό δρόμο - Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και έφερε τούμπες - Σκοτώθηκε επί τόπου ο ηλικιωμένος οδηγός.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου σε έναν επαρχιακό ορεινό δρόμο πάνω από το Ασπρονέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή "Πάτερα".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 83χρονος κάτοικος της περιοχής είχε πάει στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στο βουνό πάνω από το Ασπρονέρι.

Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη

Επιστρέφοντας, σε μια στροφή ενός κατηφορικού χωματόδρομου, το παλιό αγροτικό βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να φέρει τούμπες και να καταλήξει όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες, στην κάτω πλευρά του δρόμου.





Δυστυχώς ο 83χρονος πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου. Ίσως να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο που έγινε ή εκτροπή ή να χάθηκε ο έλεγχος από άλλη αιτία.

Αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση αφού όπως ο νόμος ορίζει οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων που διενεργούν προανάκριση για τη θανατηφόρα εκτροπή παρήγγειλαν νεκροψία - νεκροτομή.

Πηγή:lamiareport.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια