Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Εμπρησμός σε δίκυκλο αστυνομικού τα ξημερώματα-Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής και ΕΛ.ΑΣ.


Στις φλόγες τυλίχτηκε μηχανάκι που ανήκει σε αστυνομικό λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα σήμερα το πρωί στην Πάτρα.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση σε Πυροσβεστική και Αστυνομία αφού όπως όλα δείχνουν η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας που προκάλεσαν άγνωστοι.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Κορίνθου, κοντά στην συμβολή της με την Σμύρνης, όπου ο αστυνομικός είχε σταθμεύσει το δίκυκλο. Ο ίδιος ο οποίος διαμένει σε κοντινό σημείο αντιλήφθηκε τους καπνούς και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ γυναίκα που επίσης διαμένει στην περιοχή κάλεσε την Πυροσβεστική. Άμεσα στο σημείο έφθασε όχημα με πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά, η οποία ωστόσο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, αλλά και σε τζαμαρία παρακείμενης επιχείρησης.

Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλλεξαν αστυνομικοί και πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο, προκύπτει πως πρόκειται για εμπρησμό, ενώ αστυνομικές "πηγές" εκτιμούσαν πως η επίθεση ήταν στοχευμένη και όχι τυχαία.

Δηλαδή οι δράστες φέρεται να γνώριζαν πως το δίκυκλο ανήκει στον αστυνομικό και έτσι σχεδίασαν και προχώρησαν στην εμπρηστική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Πατρών. Στις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν πυροσβέστες και αστυνομικοί αναζητώντας στοιχεία που τεκμηριώνουν την εμπρηστική επίθεση.

Όπως όλα δείχνουν η πυρκαγιά προκλήθηκε από εύφλεκτο υλικό με το οποίο οι δράστες περιέλουσαν το μηχανάκι και στην συνέχεια το πυροδότησαν.

Πηγή: tempo24.news








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια