Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού αρνείται να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην Πυροσβεστική ο κ. Στυλιανίδης, τουλάχιστον ας μην προκαλεί



«Ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του»





Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επέκρινε την ενημέρωση του Χρήστου Στυλιανίδη για την εξέλιξη των φωτιών σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, τονίζοντας ότι ο υπουργός έκανε «επικοινωνιακό σόου».

«Τις τελευταίες εβδομάδες οι πολίτες παρακολουθούν τα επικοινωνιακά σόου των Μητσοτάκη – Στυλιανίδη που τους διαβεβαίωναν ότι η χώρα έχει θωρακιστεί από τις πυρκαγιές», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «και σήμερα η Αττική για μία ακόμα φορά καίγεται. Και ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του. Δεν βρήκε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το γιατί οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αβοήθητοι ή γιατί αστυνομικοί επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, μετά τα 3500 οργανικά κενά πυροσβεστών, και μάλιστα με… ποτιστήρια».


Παράλληλα, επισήμανε πως «ο κ. Στυλιανίδης δεν πήρε κανένα μάθημα από το παρελθόν της χώρας ή από άλλες ευρωπαϊκές εμπειρίες, όπως ισχυρίστηκε. Το μόνο μάθημα που πήρε είναι από τον κ. Μητσοτάκη, που νομίζει ότι όσο πιο χοντρά τα ψέματα τόσο πιο πειστικά είναι».

«Αφού αρνείται να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική του συνιστούμε τουλάχιστον να μην προκαλεί», κατέληξε στο τέλος της ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια