Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπάτα: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους


Σπάτα: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους



Νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στα Σπάτα. Πώς οι αστυνομικοί έσωσαν τον άνδρα που επιχείρησε να κρεμαστεί.


Άνδρας 40 ετών ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στα Σπάτα και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή αστυνομικοί που έκοψαν με σουγιά τον αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε φτιάξει
Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ο δράστης επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και το παιδί του. Ξαφνικά, το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται, με τον δράστη να φωνάζει. Στη συνέχεια χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του αρκετές φορές στο σώμα. Ο δράστης μετά το επεισόδιο, έστειλε μήνυμα σε έναν γείτονά του με το οποίο τον ενημέρωνε ότι θα αυτοκτονήσει.
Πώς σώθηκε;

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος έτσι ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Η άτυχη μητέρα τους άνοιξε και τους είπε να τρέξουν στο δωμάτιο όπου είχε κλειδωθεί ο δράστης και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί μάταια προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα και έτσι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν διπλανό διαμέρισμα για να πηδήξουν στο σημείο όπου βρισκόταν.

Ο άνδρας είχε προλάβει να κρεμαστεί με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας του σπιτιού και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο έκοψε με ένα μαχαίρι το σχοινί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ακολουθεί ψυχιατρική αγωγή.

Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια